Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Folder 2

Μοίρασε την γνώση...

Η Samsung Electronics παρουσίασε το τηλέφωνο Galaxy Folder 2 στη Νότιο Κορέα. Το smartphone λειτουργεί με Android και είναι ο διάδοχος της σειράς Galaxy Folder που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013.

Σύμφωνα με τη Samsung, το νέο της τηλέφωνο έχει ένα “ρετρό” και λεπτό μεταλλικό σχεδιασμό, όπως τα περισσότερα τηλέφωνα που έχουν σχεδιαστεί σαν flip phones και κυκλοφορούσαν πριν από την εμφάνιση των smartphones που γνωρίζουμε. Το Galaxy Folder 2 διαθέτει 2GB μνήμης RAM, ένα επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 1.4GHz. Διαθέτει μια αφαιρούμενη μπαταρία στα 1.950mAh, μια υποδοχή microSD που μέχρι στα 256GB και τρέχει Android 6.0. Έχει μια οθόνη 96,6 mm για εύκολη προβολή κειμένων, εικόνων και βίντεο και έχει ένα πληρέστερο πληκτρολόγιο από τον προκάτοχό του για να διασφαλίσει λιγότερα λάθη.


Έχει επίσης ξεχωριστά πλήκτρα για τη φόρτωση επαφών, κειμένων και χαρακτηριστικών κάμερας. Η Samsung δήλωσε ότι το τηλέφωνο έχει ένα βελτιωμένο widget που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τη χρήση των δεδομένων τους στην αρχική τους οθόνη. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ρυθμίσουν το μέγεθος των γραμματοσειρών και των εικονιδίων των εφαρμογών και το τηλέφωνο διαθέτει 15 ήχους κλήσης.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις 3G και 4G LTE. Εν τω μεταξύ, η Samsung σχεδιάζει την επόμενη ναυαρχίδα της το Galaxy Note 8, το οποίο αναμφισβήτητα θα διαθέτει μια διπλή κάμερα και μια οθόνη 18,5:9 που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά με το S8.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com