Η Vodafone στηρίζει τους νέους και συμμετέχει στην πρωτοβουλία Job-Pairs

Μοίρασε την γνώση...

Η Vodafone Ελλάδας με στόχο να στηρίξει τους νέους και να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα, συμμετέχει στην πρωτοβουλία Job–Pairs, η οποία συνδέει νέους, που αναζητούν ενεργά εργασία, με έμπειρα στελέχη της αγοράς, μέσα από μια διαδικασία mentoring. Παράλληλα, η Vodafone θα συμβάλει στη δημιουργία μίας online πλατφόρμας για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση του προγράμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, 48 στελέχη της Vodafone θα συμμετέχουν ως μέντορες νέων που δεν έχουν ακόμη απορροφηθεί από την αγορά εργασίας και που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Μέσω του Job-Pairs, θα δημιουργηθούν «εργασιακά ζευγάρια» ανάμεσα σε νέους και στελέχη της Vodafone, λαμβάνοντας υπόψη τον επαγγελματικό δρόμο, τους στόχους και τον κλάδο, τον οποίο οι πρώτοι θέλουν να ακολουθήσουν.

Διαφήμιση

«Η δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης για τους νέους αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για τους νέους προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στις επιχειρήσεις, να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής στηρίζουμε πρωτοβουλίες όπως το Job-Pairs και επιπλέον ενθαρρύνουμε τους εργαζόμενούς μας να συμμετέχουν προσφέροντας την εμπειρία τους στους νέους ώστε να τους καθοδηγήσουν στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία», δήλωσε η  Νικόλ Ιωαννίδη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας.

Google news

«H ιδέα του Job-Pairs γεννήθηκε το 2013, με σκοπό να προσφέρει mentoring σε απόφοιτους που αναζητούν εργασία. Από τη μία, θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να βρουν το δικό τους επαγγελματικό μονοπάτι. Από την άλλη, επιθυμούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε έμπειρα στελέχη της αγοράς να προσφέρουν εθελοντικά τις γνώσεις τους και να βοηθήσουν πρακτικά στην καταπολέμηση της ανεργίας. Αυτά τα στελέχη-εθελοντές και οι εταιρείες τους είναι οι πολύτιμοι σύμμαχοι μας σε όσα κάνουμε τα τελευταία 4 χρόνια. Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία μας με τη Vodafone και ευχόμαστε η συμμετοχή τους να δημιουργήσει πολλές νέες επαγγελματικές ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες», δήλωσαν η κα Μαρία Βακόλα και ο κος Ιωάννης Νικολάου, Ιδρυτές του Job-Pairs και Αναπληρωτές Καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

AliExpress WW ZTE Many GEOs

Η πρωτοβουλία Job-Pairs έχει υποστηριχθεί από 26 διεθνείς και τοπικές εταιρείες, εργαζόμενοι των οποίων συμμετέχουν ως μέντορες, αλλά και σημαντικούς οργανισμούς, όπως ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος και η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεως. Τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα 504 εργασιακά ζευγάρια.

Η Vodafone, στο πλαίσιο της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης, υποστηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την καλλιέργεια δεξιοτήτων στους νέους και την ενίσχυση της απασχολησιμότητας τους. Για περισσότερες πληροφορίες τη νέα πρωτοβουλία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.job-pairs.gr/.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram