Η Xiaomi θα παρουσιάσει σύντομα έναν υψηλής ανάλυσης προβολέα 120 ιντσών

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi εξέδωσε προσκλήσεις για άλλη μια συνέντευξη τύπου, που θα γίνει στις 26 Ιουνίου στο Πεκίνο. Αυτή τη φορά, όμως, πρόκειται για ένα προϊόν «MIJIA». Σύμφωνα με την πηγή, αναμένουμε από τη Xiaomi να κυκλοφορήσει ένα μεγαλύτερο από το συνηθισμένο προϊόν και αυτό μάλλον είναι η κυκλοφορία ενός Xiaomi projector, διαγωνίου 120 ιντσών.

Geekbuying WW

Από τη φωτογραφία που παρέχεται, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα μια προβαλλόμενη εικόνα σε ένα πολύ μεγάλο εύρος και αυτό που φαίνεται να είναι εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναπαράγονται στον τοίχο.

Διαφήμιση

Από τη φωτογραφία που παρέχεται, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα μια πολύ μεγάλου εύρους εικόνα που προβάλλεται σε ένα τοίχο, η οποία από ότι φαίνεται, είναι μια εικόνα αρκετά υψηλής ανάλυσης. Σύμφωνα πάντα με την πηγή, ο αναλυτής Sun Changxu άφησε να εννοηθεί ότι το προϊόν που θα ανακοινωθεί, ίσως να είναι ένας προβολέας ευρείας οθόνης.

Google news

Εάν είναι αληθινές αυτές οι φήμες, ο προβολέας της Xiaomi μπορεί να προσφέρει μια πολύ ανταγωνιστική εναλλακτική λύση στις άλλες εταιρείες που παράγουν ανάλογα προϊόντα. Είμαστε πεπεισμένοι, ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα λιγότερο ακριβό αντίγραφο υψηλής ανάλυσης σε σχέση με τη σειρά των προϊόντων της Sony. Από την πηγή λέγεται ότι εάν η Xiaomi κυκλοφορήσει έναν προβολέα, θα διατιμηθεί σε προσιτή τιμή, όπως η σειρά τηλεοράσεων της Xiaomi, παρέχοντας μας ταυτόχρονα εξοπλισμό και χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης.

ZTE Many GEOs Atlas VPN

Θα πρέπει φυσικά να κρατήσουμε μικρό καλάθι, μιας και η Xiaomi δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι επίσημα, ούτε έχει βγάλει ένα teaser, ούτως ώστε να έχουμε μια ιδέα για το τι είδους είναι το νέο προϊόν που θα ανακοινώσει στη συνέντευξη τύπου.

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram