Η Xiaomi θα παρουσιάσει σύντομα έναν υψηλής ανάλυσης προβολέα 120 ιντσών

Η Xiaomi εξέδωσε προσκλήσεις για άλλη μια συνέντευξη τύπου, που θα γίνει στις 26 Ιουνίου στο Πεκίνο. Αυτή τη φορά, όμως, πρόκειται για ένα προϊόν «MIJIA». Σύμφωνα με την πηγή, αναμένουμε από τη Xiaomi να κυκλοφορήσει ένα μεγαλύτερο από το συνηθισμένο προϊόν και αυτό μάλλον είναι η κυκλοφορία ενός Xiaomi projector, διαγωνίου 120 ιντσών.

Από τη φωτογραφία που παρέχεται, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα μια προβαλλόμενη εικόνα σε ένα πολύ μεγάλο εύρος και αυτό που φαίνεται να είναι εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναπαράγονται στον τοίχο.

Από τη φωτογραφία που παρέχεται, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα μια πολύ μεγάλου εύρους εικόνα που προβάλλεται σε ένα τοίχο, η οποία από ότι φαίνεται, είναι μια εικόνα αρκετά υψηλής ανάλυσης. Σύμφωνα πάντα με την πηγή, ο αναλυτής Sun Changxu άφησε να εννοηθεί ότι το προϊόν που θα ανακοινωθεί, ίσως να είναι ένας προβολέας ευρείας οθόνης.

Εάν είναι αληθινές αυτές οι φήμες, ο προβολέας της Xiaomi μπορεί να προσφέρει μια πολύ ανταγωνιστική εναλλακτική λύση στις άλλες εταιρείες που παράγουν ανάλογα προϊόντα. Είμαστε πεπεισμένοι, ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα λιγότερο ακριβό αντίγραφο υψηλής ανάλυσης σε σχέση με τη σειρά των προϊόντων της Sony. Από την πηγή λέγεται ότι εάν η Xiaomi κυκλοφορήσει έναν προβολέα, θα διατιμηθεί σε προσιτή τιμή, όπως η σειρά τηλεοράσεων της Xiaomi, παρέχοντας μας ταυτόχρονα εξοπλισμό και χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης.

Θα πρέπει φυσικά να κρατήσουμε μικρό καλάθι, μιας και η Xiaomi δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι επίσημα, ούτε έχει βγάλει ένα teaser, ούτως ώστε να έχουμε μια ιδέα για το τι είδους είναι το νέο προϊόν που θα ανακοινώσει στη συνέντευξη τύπου.

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα