Θέλετε να πάρετε άμεσα το OnePlus 5!? Κάτι θα γίνει και για σας! (ενημέρωση 11/06)

Μοίρασε την γνώση...

Πιστεύω όλοι θυμάστε το σύστημα των προσκλήσεων που είχε πρωτοβγάλει η OnePlus από το πρώτο της κινητό. Ένα σύστημα, αργό, που δεν άφηνε τον πολύ κόσμο ν’ αγοράσει τα κινητά της εταιρείας, ενώ κάποιοι που είχαν καταφέρει να πάρουν παραπάνω προσκλήσεις, τις πουλούσαν κιόλας, βγάζοντας κέρδος! Ε φαίνεται ότι η εταιρεία σκέφτεται να το επαναφέρει για το OnePlus 5!

Οι φήμες που μας έρχονται από την Ινδία αυτή την φορά, λένε ότι για το OnePlus 5, η εταιρία σκέφτεται να το επαναφέρει! Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα που έχει καταχωρηθεί το event, αναφέρεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν μία πρόσκληση αξίας 13€ για το event που θα γίνει στις 22 Ιουνίου, ενώ στο τέλος της ανακοίνωσης επισημαίνει ότι:

Διαφήμιση

«Οι κάτοχοι των προσκλήσεων θα λάβουν μετά το τέλος του event ένα invite για την αγορά του OnePlus 5!»

Google news

Βέβαια η πληροφόρηση είναι προς το παρόν μόνο για την Ινδία, χωρίς να ξέρουμε γενικώς τι στάση θα κρατήσει η εταιρεία, αλλά μήπως τελικά το σκέφτεται σοβαρά να το επαναφέρει το όλο θέμα των προσκλήσεων και αυτό είναι μία πρόβα τζενεράλε!?

Zaful WW Atlas VPN

Αλήθεια, θα σας άρεσε να επέστρεφε το όλο θέμα με τις προσκλήσεις!?

Απ’ ότι φαίνεται το έμαθε η OnePlus σχετικά με την αναταραχή που προκλήθηκε για επιστροφή στο σύστημα των προσκλήσεων και έτσι έβγαλε ενημέρωση ότι το θέμα αυτό αφορά μόνο το συγκεκριμένο event στην Ινδία και δεν είναι κάτι γενικό. Το OnePlus 5 θα είναι διαθέσιμο σε όλους, χωρίς προσκλήσεις.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram