Θα σκεφτόσασταν ποτέ να πηγαίνατε από Apple σε Windows!? Μόνο το 2% των χρηστών είπε ναι!

Μοίρασε την γνώση...

Παρόλο που τα Windows κυριαρχούν στην desktop αγορά, με μερίδιο αγοράς περίπου 90%, δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τουλάχιστον το 21% των Windows χρηστών στις Ηνωμένες Πολιτείες θα στρέφονταν στα Mac της Apple εάν τους δινόταν η ευκαιρία. Γιατί όμως τόσοι πολλοί χρήστες προτιμούν τις συσκευές της Apple;

Διαφήμιση

Αρχικά, να σημειώσουμε ότι οι πελάτες της Apple είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις συσκευές τους κι μόνο το 2% δήλωσε ότι θα μεταπηδούσε στα Windows. Το 98% θα παρέμενε στην Apple και στην επόμενη αγορά υπολογιστή.

Google news

Το 21% των Windows laptop ιδιοκτητών θεωρεί τα Mac πολύ συναρπαστικά προϊόντα και το ποσοστό αυξάνεται στο 25% όταν πρόκειται για επιτραπέζιους υπολογιστές. Οι συγκεκριμένοι χρήστες σκοπεύουν να στραφούν σε ένα Mac υπολογιστή μέσα στους επόμενους μήνες, αν και η μετάβαση εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων συμπεριλαμβανομένου και του προϋπολογισμού.

Govee Many GEOs Cubot WW

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι περισσότεροι χρήστες που επιθυμούν να στραφούν στα Mac έχουν μέσο εισόδημα 150.000 δολάρια επομένως μιλάμε για ανθρώπους με υψηλό εισόδημα. Από την άλλη πλευρά, όσοι έχουν χαμηλότερο εισόδημα (20.000 και κάτω) δήλωσαν ότι θα μετέβαιναν πράγματι σε Mac αλλά η πιθανότητα να συμβεί είναι πολύ μικρή λόγω του υψηλού κόστους των Apple συσκευών.

Το πιο ανησυχητικό για την Microsoft είναι ότι οι νέοι ερωτηθέντες και τα άτομα με χαμηλότερα εισοδήματα θέλουν να μεταβούν σε Mac συσκευή και μάλιστα αν στο μέλλον αυξηθεί το εισόδημα τους θα το πράξουν ευχαρίστως.


Πληροφοριακά, η Microsoft και η Apple οδεύουν παράλληλα στην αγορά premium συσκευών καθώς η Microsoft έχει δημιουργήσει εξαιρετικές συσκευές όπως η Surface Studio σειρά.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram