Κατεβάστε τώρα δωρεάν κλασικά παιχνίδια SEGA για Android και iOS!

Μοίρασε την γνώση...

Η SEGA κυκλοφορεί μέσω του προγράμματος “SEGA Forever” πέντε από τους κλασικούς της τίτλους για συσκευές Android και iOS. Τα παιχνίδια είναι:

Geekbuying WW

Το SEGA Forever είναι μια πρωτοβουλία της εταιρείας για να φέρει στους χρήστες των κινητών τους καλύτερους retro τίτλους της, ενώ περισσότεροι τίτλοι θα προστίθενται κάθε μήνα.

Διαφήμιση

Όλα τα παιχνίδια θα είναι δωρεάν, καθώς θα περιλαμβάνουν in-game διαφημίσεις, αν και μπορείτε με μια πληρωμή 2 δολαρίων να τις αφαιρέσετε. Τα παιχνίδια έρχονται με προσθήκες όπως τη δυνατότητα να σώσετε το παιχνίδι σας online, online πίνακες κατάταξης (leaderboards) και υποστήριξη χειριστηρίων μέσω Bluetooth.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram