Κράζεις…θαυμάζεις, αναφέρει στέλεχος της OnePlus για το 5!

Μοίρασε την γνώση...

Εντάξει δεν το είπε έτσι ακριβώς (υποθέτω δεν έχει δει την σχετική διαφήμιση), αλλά αυτή ήταν η γενική έννοια. Είναι γνωστό πως η OnePlus διαφημίζει τα προϊόντα του πριν τα ανακοινώσει και η εταιρεία έχει καταφέρει να προσελκύσει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο για τις περισσότερες από τις συσκευές της. Έτσι και φέτος, η OnePlus αποφάσισε να δείξει αρκετά από το OnePlus 5 πριν από την κυκλοφορία του. Αυτή η κίνηση προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι οι περισσότερες εταιρείες προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό το επίσημο σχέδιο των τηλεφώνων τους μέχρι την ημερομηνία παρουσίασης. Αλλά, οι φήμες για το OnePlus 5 ξεπετάγονταν με ρυθμό πολυβόλου τις τελευταίες ημέρες και φάνηκε σαν μια καλή κίνηση η δημοσίευση μιας επίσημης εικόνας για να σταματήσουν αυτές οι φήμες, ειδικά για τη διάταξη της πίσω κάμερας.

Geekbuying WW

Αλλά ίσως τελικά να έκανε περισσότερη ζημιά παρά καλό, καθώς είδαμε ότι η διάταξη της διπλής κάμερας είναι παρόμοια με του iPhone 7 Plus. Πολλοί οπαδοί δεν έμειναν ευχαριστημένοι και κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για το τελικό σχέδιο. Αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε με μια περιήγηση στο Twitter και στην Weibo της Κίνας.

Διαφήμιση

Όταν ένα προϊόν επικρίνεται πριν ακόμη αποκαλυφθεί επίσημα, τότε μια εταιρεία όπως η OnePlus δεν μπορεί να καθίσει και να χαλαρώσει. Πρόσφατα, ο διευθυντής προϊόντων της OnePlus απάντησε σε μια ερώτηση στο Zhihu (παρόμοιο με το Quora) σχετικά με τον τελικό σχεδιασμό του OnePlus 5. Με την απάντησή του υποστήριξε το σχεδιασμό του τηλεφώνου με πολλά επιχειρήματα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, Liu Zuohu ανάρτησε την απάντηση του διευθυντή στον επίσημο λογαριασμό του στο Weibo.

Google news

Ο διευθυντής της OnePlus αναφέρει ότι δεν μπορεί κάποιος να κρίνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός smartphone βλέποντας απλά μια φωτογραφία του. Οι επίπεδες εικόνες δεν αναδεικνύουν τις καμπύλες και το χειρισμό του τηλεφώνου, ούτε την αίσθηση της ποιότητας κατασκευής. Αναφέρθηκε στο OnePlus 3T και στην κριτική που του έγινε αρχικά μετά από την παρουσία του τηλεφώνου σε εικόνες που είχαν δημοσιευθεί μέσω του TENAA πριν από την κυκλοφορία του. Τότε, οι φίλοι έσπευσαν γρήγορα να φωνάξουν ότι το σχέδιο του OP3T ήταν άσχημο και βαρετό. Αλλά μόλις είδαν και άγγιξαν το πραγματικό smartphone, εντυπωσιάστηκαν από το σχέδιο.

Tomtop WW Cubot WW

Δηλώνει ότι οι εικόνες που βλέπουμε από το OnePlus 5 δεν απεικονίζουν ούτε την ποιότητα του τηλεφώνου, ούτε την κατασκευή του. Μόνο αφού το πιάσετε και παίξετε με το τηλέφωνο, μπορείτε να καταλάβετε την διαφορά στις καμπύλες και στα περίπλοκα χαρακτηριστικά σχεδιασμού από τα άλλα παρόμοια κινητά τηλέφωνα.

Όσο για τη διπλή κάμερα που προεξέχει από τη συνολική σχεδίαση, την υπερασπίστηκε δηλώνοντας ότι ήταν μια επιλογή για το αν θα κοπούν κάποια εξαρτήματα της κάμερας (θυσιάζοντας την ποιότητα) ή θα αυξανόταν το πάχος της. Η εταιρεία αποφάσισε να πάει με την καλύτερη επιλογή και ως εκ τούτου την διόγκωση. Πρόσθεσε ότι αρχικά, οι άνθρωποι κατέκριναν την διόγκωση στο iPhone 7 Plus ως άσχημο, αλλά μόλις είδαν το τηλέφωνο, άρχισαν να το επαινούν.


Εν κατακλείδι, αυτό που προτρέπει τους οπαδούς να κάνουν είναι να δοκιμάσουν το OnePlus 5, να αισθανθούν την ποιότητα κατασκευής και μόνο τότε να κάνουν την κριτική τους για το σχεδιασμό.

Λοιπόν, μπορεί να έχει δίκιο για την κατασκευή και την ποιότητα του OnePlus 5. Στην πραγματικότητα, μπορεί να το αισθανθούμε διαφορετικό από άλλα τηλέφωνα όπως το OPPO R11 και το iPhone 7 Plus. Αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο βασικός σχεδιασμός (ειδικά ο τρόπος με τον οποίο είναι τοποθετημένη η διπλή κάμερα) είναι ένα αντίγραφο του iPhone 7 Plus.

Φυσικά, παρά τις αρχικές εντυπώσεις για το σχεδιασμό που βασίζονται στις εικόνες που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή, καλό είναι να περιμένουμε να κυκλοφορήσει το τηλέφωνο και να δούμε το σχεδιασμό του στην πραγματικότητα πριν αρχίσουμε να το κατακρίνουμε.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram