Κρατήστε τις σημειώσεις σας δωρεάν στο κινητό σας με το Google Keep

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα έχουν υπάρξει πολλές φορές που θέλουμε να κρατήσουμε μία σημείωση για κάτι και δεν έχουμε εύκαιρο χαρτί και μολύβι. Εδώ έρχεται η Google με το Google Keep. 

Το Google Keep μας δίνει τη δυνατότητα να κρατάμε σημειώσεις στο κινητό μας. Την εφαρμογή μπορείτε να την εγκαταστήσετε σε όλα τα κινητά, ανεξαρτήτως εάν είναι παλιό μοντέλο ή όχι. Μάλιστα την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε είτε από το Google Playstore ή από το iTunes.

Διαφήμιση

Ακόμα μπορείτε να βρείτε και το extension στον Google Chrome, ώστε να κρατάτε σημειώσεις εάν βρούμε κάτι ενδιαφέρον σερφάροντας το internet από το desktop μας. Πραγματικά χρήσιμη εφαρμογή…

Google news

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram