Μάθετε με ασφάλεια ποιος χτυπάει το κουδούνι σας με το ασύρματο/Bluetooth Digoo SB-XYZ μέσω της κάμερας του.

Μοίρασε την γνώση...

Οι καιροί είναι περίεργοι, οπότε σίγουρα όλοι σας κοιτάτε πως θα μπορείτε να κρατήσετε το σπίτι σας ή την περιουσία σας ασφαλή. Σε αυτό ήρθε να βοηθήσει το iTechNews.gr παρουσιάζοντας σας το Digoo SB-XYZ, ένα κουδούνι με κάμερα και με δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό σας με bluetooth και WiFi, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής.
Το Digoo SB-XYZ είναι στην ουσία ένα έξυπνο οικιακό κουδούνι, χωρίς καθόλου καλώδια και με κάμερα. Οι διαστάσεις του κουδουνιού είναι 69 x 28 x 132mm, ενώ η κάμερα του έχει ανάλυση 1280 x 720p. Ο αισθητήρας που έχει είναι 1/4 της ίντσας, 2.8mm διάμετρο και με δυνατότητα λήψης με ευρύ γωνία. Το λειτουργικό του σύστημα είναι Linux.

Μπορεί και συνδέεται μέσω WIFI 802.11b/g/n, ενώ παίρνει και εξωτερική κάρτα έως και 16GB. Για να λειτουργήσει το κουδούνι το μόνο που θέλει είναι 4 x AA μπαταρίες. Το βίντεο που τραβάει η κάμερα είναι με συμπίεση H.264, ενώ η ανάλυσή του είναι [email protected] (1280*720). Το ηχείο είναι ∮28mm, 8Ω 0.5W, ενώ έχει πιστοποίηση IP65. Η σύνδεση μέσω WiFi δεν μπορεί να είναι μέσω 5GHz, ενώ υποστηρίζει αμφίδρομη επικοινωνία.


Το κουδούνι, όταν κάποιος το χτυπήσει, τραβάει ένα μικρό βίντεο των 10 δευτερολέπτων που μπορείτε να το δείτε μετά από την εφαρμογή. Επίσης το κουδούνι μπαίνει σε κατάσταση αναμονής, που βοηθάει στο να κρατήσει περισσότερο η μπαταρία. Βέβαια μέσω της εφαρμογής, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε τι βλέπει η κάμερα του κουδουνιού.

Η κάμερα έχει δυνατότητα νυχτερινής λήψης. Επίσης μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε το κουδούνι. Πάντως με χρήση αλκαλικών μπαταριών, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουδούνι για πάρα πολλούς μήνες χωρίς πρόβλημα. Η εγκατάσταση του κουδουνιού γίνεται πολύ εύκολα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, χωρίς καθόλου μερεμέτια!


Εάν λοιπόν σκέφτεστε την ασφάλεια της περιουσίας σας, το ασύρματο/Bluetooth κουδούνι Digoo SB-XYZ σίγουρα θα σας βοηθήσει. Εάν σκέφτεστε λοιπόν να το αποκτήσετε, το Banggood το έχει σε Promotional Sales σε πολύ χαμηλή τιμή, μόλις 39.99$ μέχρι και τις 30 Ιουνίου, οπότε βιαστείτε!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com