Μάθετε με ασφάλεια ποιος χτυπάει το κουδούνι σας με το ασύρματο/Bluetooth Digoo SB-XYZ μέσω της κάμερας του.

Μοίρασε την γνώση...

Οι καιροί είναι περίεργοι, οπότε σίγουρα όλοι σας κοιτάτε πως θα μπορείτε να κρατήσετε το σπίτι σας ή την περιουσία σας ασφαλή. Σε αυτό ήρθε να βοηθήσει το iTechNews.gr παρουσιάζοντας σας το Digoo SB-XYZ, ένα κουδούνι με κάμερα και με δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό σας με bluetooth και WiFi, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής.
Το Digoo SB-XYZ είναι στην ουσία ένα έξυπνο οικιακό κουδούνι, χωρίς καθόλου καλώδια και με κάμερα. Οι διαστάσεις του κουδουνιού είναι 69 x 28 x 132mm, ενώ η κάμερα του έχει ανάλυση 1280 x 720p. Ο αισθητήρας που έχει είναι 1/4 της ίντσας, 2.8mm διάμετρο και με δυνατότητα λήψης με ευρύ γωνία. Το λειτουργικό του σύστημα είναι Linux.

Geekbuying WW

Μπορεί και συνδέεται μέσω WIFI 802.11b/g/n, ενώ παίρνει και εξωτερική κάρτα έως και 16GB. Για να λειτουργήσει το κουδούνι το μόνο που θέλει είναι 4 x AA μπαταρίες. Το βίντεο που τραβάει η κάμερα είναι με συμπίεση H.264, ενώ η ανάλυσή του είναι [email protected] (1280*720). Το ηχείο είναι ∮28mm, 8Ω 0.5W, ενώ έχει πιστοποίηση IP65. Η σύνδεση μέσω WiFi δεν μπορεί να είναι μέσω 5GHz, ενώ υποστηρίζει αμφίδρομη επικοινωνία.

Διαφήμιση

Το κουδούνι, όταν κάποιος το χτυπήσει, τραβάει ένα μικρό βίντεο των 10 δευτερολέπτων που μπορείτε να το δείτε μετά από την εφαρμογή. Επίσης το κουδούνι μπαίνει σε κατάσταση αναμονής, που βοηθάει στο να κρατήσει περισσότερο η μπαταρία. Βέβαια μέσω της εφαρμογής, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε τι βλέπει η κάμερα του κουδουνιού.

Google news

Η κάμερα έχει δυνατότητα νυχτερινής λήψης. Επίσης μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε το κουδούνι. Πάντως με χρήση αλκαλικών μπαταριών, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουδούνι για πάρα πολλούς μήνες χωρίς πρόβλημα. Η εγκατάσταση του κουδουνιού γίνεται πολύ εύκολα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, χωρίς καθόλου μερεμέτια!

Dresslily WW Atlas VPN

Εάν λοιπόν σκέφτεστε την ασφάλεια της περιουσίας σας, το ασύρματο/Bluetooth κουδούνι Digoo SB-XYZ σίγουρα θα σας βοηθήσει. Εάν σκέφτεστε λοιπόν να το αποκτήσετε, το Banggood το έχει σε Promotional Sales σε πολύ χαμηλή τιμή, μόλις 39.99$ μέχρι και τις 30 Ιουνίου, οπότε βιαστείτε!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram