Με 2000ppi (!) αναμένεται να έχει η οθόνη του επόμενου Samsung Gear VR!

Μοίρασε την γνώση...

Μαθαίνουμε από διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, ότι η Samsung κατασκευάζει ένα νέο Gear VR, με δική του οθόνη που θα είναι τεχνολογίας OLED, και το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα είναι ότι θα έχει την αδιανόητη πυκνότητα των 2.000 ppi (pixels per inch)!

Geekbuying WW

Για να καταλάβετε για το τι συζητάμε, η καλύτερη VR συσκευή αυτή την στιγμή είναι η Oculus Rift. Ε λοιπόν η Oculus Rift έχει μόλις 460ppi πυκνότητα. Εάν θέλετε να δούμε σε κινητά…τα Galaxy S8 και Galaxy S8+ φτάνουν στα 570 και στα 529 ppi, αντίστοιχα. Βέβαια η ανησυχία και το ερώτημα που υπάρχει είναι αναφορικά με τις παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν σε μία τόσο μεγάλης πυκνότητας οθόνης. Μελέτες έχουν δείξει ότι η αυξημένη ανάλυση ίσως οδηγήσει σε ναυτία σε ορισμένες περιπτώσεις. Βέβαια η Samsung λέει ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε και τα προβλήματα που σχετίζονται με τον ρεαλισμό και την τάση για ζαλάδα παύουν να υπάρχουν μόλις ξεπεραστούν τα 1.000 ppi, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε αυτό, ώστε να είμαστε σίγουροι.

Διαφήμιση

Πάντως στέλεχος της Samsung μιλώντας σχετικά με το νέο Gear VR είπε

Google news

«Όταν χρησιμοποιείτε μια συσκευή VR, ο αριθμός των ppi θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι είναι τώρα να αισθάνεστε φυσιολογικά χωρίς να υπάρχει η αίσθηση της ζάλης. Όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση, τόσο πιο άνετα θα αισθάνεστε και χωρίς συμπτώματα ναυτίας».

AliExpress WW Atlas VPN

Επίσης, συμπληρωματικά σε αυτό, φαίνεται ότι η Samsung προσπαθεί να φτιάξει την δικιά της οθόνη OLED με πολύ υψηλή ευκρίνεια και περίπου 1000 φορές πιο ευαίσθητη από τις σημερινές LCD οθόνες, ώστε να χρησιμοποιηθεί στο νέο Gear VR. Τώρα για το πότε θα τα δούμε, ακόμα παραμένει άγνωστο. Σίγουρα για φέτος δεν θα είναι έτοιμα, οπότε ίσως τα ετοιμάζει του χρόνου με τα επερχόμενα Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram