Μην πληρώνετε επιτήδειους για να σας “διορθώσουν” το Kodi. Κάντε το μόνος σας!

Μοίρασε την γνώση...

Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η νομική διαμάχη των παρόχων ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών με τα add-ons του Kodi, πολλές «πειρατικές» συσκευές σταμάτησαν να λειτουργούν όπως και πριν. Αυτό φυσικά είναι πρόβλημα για χιλιάδες ανθρώπους που αγόρασαν τις συσκευές έτοιμες διαμορφωμένες και δεν έχουν ιδέα για το πώς λειτουργούν.

Έτσι εμφανίστηκε ο ‘Kodi repair men’, ένα νέο είδος τεχνικού που θα διορθώσει του κουτί σας από το διαδίκτυο ή ακόμα και στο σπίτι σας. Να μην ξεχάσουμε ότι θα πρέπει να καταβάλετε το αντίστοιχο αντίτιμο.

Διαφήμιση

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Kodi add-on ZemTV και η βιβλιοθήκη TVAddons “κέρδισαν” μια καταγγελία σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Τέξας. Η καταγγελία, που κατατέθηκε από την Αμερικάνικη εταιρεία πάροχο δορυφορικών και ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών Dish Network, κατηγόρησε τις υπηρεσίες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και απαίτησε 150.000 δολάρια για κάθε μια παράβαση.
Με αυτή την υπόθεση, δεν εξαφανίστηκε μόνο το TVAddons, αλλά και οι προγραμματιστές των addon φαίνεται να έχουν πέσει σαν λήθαργο.

Google news

Φυσικά, υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι σε θέση να αποκτήσουν και να εγκαταστήσουν νέα addons για να αποκαταστήσουν την απόδοση του κουτιού μέσω των ρυθμίσεων, σε αντίθεση με άλλους (τους περισσότερους) στο Διαδίκτυο, που οι ρυθμίσεις του Kodi τους φαίνονται βουνό.

Blackshark WW Wondershare WW

Αυτό που ακολουθεί είναι γνωστό. Υπάρχουν μερικοί που αναζητούν βοήθεια στο Internet και την βρίσκουν δωρεάν, μέσω tutorials για την επαναπρογραμμάτιση του TV Box. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος, αλλά όσοι έχουν την υπομονή θα τα καταφέρουν και θα μάθουν και τον τρόπο αντιμετώπισης παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι που προσπαθούν να τα έχουν όλα έτοιμα. Ναι είναι αυτοί που δεν κάνουν για το το Linux όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση. Άλλοι πάλι ρωτάνε λάθος κόσμο, αφού φυσικά η επίσημη ομάδα του Kodi δεν επιλύει τέτοια προβλήματα.

Σύμφωνα με το Torrentfreak που παρακολουθεί τις εξελίξεις, τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν πολλές ιστοσελίδες και ειδικοί για “επισκευές Kodi”. Για να επαναφέρετε τα πράγματα σε κατάσταση λειτουργίας σε ένα φορητό υπολογιστή θα χρεωθείτε με 25 δολάρια, ενώ η τιμή του Amazon για ένα νέο Firestick πλήρως διαμορφωμένο φτάνει τα 50 δολάρια. Προφανώς, το όλο θέμα της “επιδιόρθωσης” διαρκεί περίπου 15 με 20 λεπτά, και παρόλο που είναι προφανώς παράνομο, είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα εμφανίστηκαν τόσοι ειδικοί.


Σε πολλές περιπτώσεις, εκτός από τους κομήτες ειδικούς “επισκευαστές” που εμφανίζονται από το πουθενά στο Facebook, υπάρχουν και οι ίδιοι οι οποίοι πωλούν τα συγκεκριμένα κουτιά και πολλά άλλα είδη πειρατείας: πειρατικά DVD, τροποποιητές του PlayStation και πολλά άλλα. Μένει να δούμε τι θα γίνει με αυτούς που πληρώνουν σήμερα και αύριο σταματάει να λειτουργεί το addon που τους εγκατέστησαν. Οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων δεν φαίνεται να το βάζουν κάτω, και δείχνουν να παρακολουθούν από την γωνία ποιο addon έχει την μεγαλύτερη κίνηση.

Έτσι αν χρησιμοποιείτε Kodi με τέτοια addons, καλό θα ήταν να διαβάσετε κανένα tutorial και να μάθετε μόνοι σας τον τρόπο επιδιόρθωσης του κουτιού. Μπορεί να μην δείτε ταινία το βράδυ, αλλά αν επιμείνετε αύριο θα δείτε σίγουρα…

Αλλιώς δοκιμάστε κάτι σε πιο νόμιμο…

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram