Μόλις ανακοινώθηκε το IOS 11. Δείτε τι νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνει!

Μοίρασε την γνώση...

Από το συνέδριο προγραμματιστών της Apple WWDC 2017 δε θα μπορούσε φυσικά να λείψει η ανακοίνωση του iOS 11, της νέας έκδοσης του γνωστού λειτουργικού συστήματος της εταιρείας. Οι βελτιώσεις στη νέα αυτή version είναι πολλές και θα τις δούμε αναλυτικά ακολούθως.

Geekbuying WW

Αρχικά, θα μιλήσουμε για την εφαρμογή Messages, το δημοφιλέστερο native iOS app, κάτι που εξηγεί και την επιμονή της εταιρείας να το κάνει ακόμη καλύτερο. Οι βελτιώσεις έρχονται υπό τη μορφή του καλύτερου application tray.

Διαφήμιση

Επιπλέον, ο συγχρονισμός των μηνυμάτων μεταξύ των συσκευών σας αναμένεται να αποτελέσει ακόμη έναν παράγοντα που υπόσχεται να βελτιώσει την εμπειρία σας. Όταν θα μεταβείτε σε μια νέα iOS συσκευή, όλο το ιστορικό συνομιλιών θα μεταφερθεί σε αυτή. Πλέον, οι χρήστες μπορούν μέσω της εφαρμογής να στείλουν γρήγορα χρήματα ο ένας στον άλλο, αρκεί να είναι χρήστες του Apple Pay, όπου φυσικά αυτό είναι διαθέσιμο. Το σύστημα πληρωμών της εταιρείας επιτρέπει τις συναλλαγές χρήστη με χρήστη και αυτές, απευθείας μέσω του Messages app. Η Siri αναβαθμίζεται σημαντικά και αυτή, ιδίως στον τρόπο με τον οποίο αυτή μιλά. Η φωνή της θα είναι πιο φυσική στο iOS 11. Όπως και πριν, η ψηφιακή βοηθός διαθέτει και μια γυναικεία έκδοση της φωνής, η οποία και αυτή με τη σειρά της έχει αναβαθμιστεί σημαντικά. Βέβαια, το χαρακτηριστικό βρίσκεται σε demo φάση, αλλά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η Siri μετέφρασε μια φράση από τα Αγγλικά στην Κινεζική γλώσσα απροβλημάτιστα.

Google news

Το Voice control ήδη εντυπωσιάζει, αλλά κάτι που θα χρησιμοποιείτε αρκετά πιο συχνά είναι το νέο και ολικώς ανασχεδιασμένο Control Center. Όπως και προηγουμένως, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε αυτό με κύλιση από το κάτω μέρος της οθόνης προς τα πάνω και αμέσως θα δείτε το νέο design. Φυσικά, υποστηρίζεται το χαρακτηριστικό Force Touch, για παράδειγμα αν χρησιμοποιήσετε το Force Touch σε ένα slider αυτό γίνεται μεγαλύτερο.

Wondershare WW Geekmaxi Many GEOs

Τα Camera και Photos apps θα λάβουν και αυτά μερικά νέα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα μπορείτε να προσθέσετε πολλά effects σε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με την επιλογή Live Photo ενεργοποιημένη. Παράλληλα, υπάρχουν φορές που δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας τόσο πολύ, όπως για παράδειγμα όταν οδηγείτε. Η Apple προνόησε και τοποθέτησε το Do Not Disturb feature στο iOS 11, το οποίο ξέρει πότε πρέπει να ενεργοποιηθεί από μόνο του. Με αυτό, υπόσχεται να εξαλείψει την πιθανότητα να αποσπάσει την προσοχή σας το iPhone όταν βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι και όλα αυτά, κατά το μέγιστο δυνατόν με τη χρήση αισθητήρων. Και αν κάποιος στείλει μήνυμα, τότε η εφαρμογή Messages θα δώσει από μόνη της την κατάλληλη απάντηση στον αποστολέα του μηνύματος, ότι θα επικοινωνήσετε μαζί του αργότερα.

Επίσης, θα γνωρίσουμε μια πολύ όμορφη αναβάθμιση στην εφαρμογή των Maps, η οποία θα προσθέσει χάρτες από το εσωτερικό πολλών εμπορικών καταστημάτων. Στην αρχή για συγκεκριμένες πόλεις, όπως Βοστόνη, Σικάγο, Χόνκ Κονγκ, Λονδίνο, Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη, αν και πρόκειται να καταφθάσουν εκατοντάδες στο επόμενο χρονικό διάστημα. Για τους χρήστες Apple Home έχουμε επίσης ευχάριστα νέα. Τα ηχεία, είναι η τελευταία και πιο πρόσφατη κατηγορία της «συνδεδεμένης τεχνολογίας» που πλέον υποστηρίζεται. Επιπλέον, υποστηρίζεται ένα νέο πρωτόκολλο AirPlay 2 που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πολλαπλό σύστημα ηχείων στο σπίτι σας. Και θα το ελέγχετε από το iPhone σας βεβαίως.


Ωστόσο η σημαντικότερη αλλαγή, είναι το Apple Store το οποίο λαμβάνει ένα εξολοκλήρου νέο design, καθιστώντας πιο εύκολη την αναζήτηση εφαρμογών και παιχνιδιών. Όλα τα τελευταία και πιο hot apps παρουσιάζονται σε ένα νέο Today tab. Η νέα έκδοση του iOS καταφθάνει και αυτή -όπως και το watchOS 4– το φθινόπωρο, με την beta 1 έκδοση να είναι διαθέσιμη από σήμερα.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram