Νέες φωτογραφίες του Meizu Pro 7 δείχνουν υποδοχή Jack 3.5mm και θύρα Type-C.

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από λίγες ημέρες, διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες για το επερχόμενο Meizu Pro 7 μαζί με κάποιες προδιαγραφές. Η εικόνα δείχνει μόνο την επάνω πλευρά της συσκευής καθώς και το πίσω κάλυμμα με μερικές μόνο λεπτομέρειες.

Παρόλο που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτή η φωτογραφία που έχει διαρρεύσει είναι πραγματική ή όχι, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που αξίζουν προσοχής. Η συσκευή έχει ακουστεί πως θα διαθέτει τόσο μια θύρα Type-C όσο και μία υποδοχή Jack 3.5mm και τα οποία θα είναι τοποθετημένα το ένα κοντά στο άλλο. Ακόμη είναι ευδιάκριτο το ηχείο και η σχεδίαση της κεραίας σε σχήμα U. Επιπλέον, η συσκευή που φαίνεται στην εικόνα, έχει το λογότυπο της  Meizu στην πίσω πλευρά και δείχνει ότι σχεδιάστηκε από την ίδια.


Μάλιστα μην ξεχνάμε.. ότι η Meizu έχει αφήσει να εννοηθεί πως το Pro 7 θα έχει ένα μια θεαματική σχεδίαση, αλλά δεν δεν ξέρουμε κατά πόσο συμβαδίζει με την εικόνα αυτή.. Τώρα τι ακριβώς θα ισχύσει είναι κάτι που θα το δούμε, όμως μπορεί αυτή η σχεδίαση κάτι να κρύβει. Σε κάθε περίπτωση δεν γνωρίζουμε πολλά για τις προδιαγραφές, αλλά το Pro 7 λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη 5,2” ιντσών και πιθανόν να φέρει επεξεργαστή Exynos 8895. Μια πρόσφατη πληροφορία – φήμη, έκανε λόγο πως το Pro 7 θα διαθέτει μια δευτερεύουσα οθόνη και θα κάνει ντεμπούτο μαζί με το Pro 7 Plus…

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com