Νέο οκταπύρηνο chipset Exynos 9610 απο την Samsung!

Μοίρασε την γνώση...

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα μια φήμη από την Κίνα βάση της οποίας η Samsung αναπτύσσει το τσιπ Exynos 9610 ως ανταγωνιστή του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660 της μεσαίας κατηγορίας.

Το νέο chip της Samsung θα έχει παρόμοια απόδοση με το Snapdragon 660, με τέσσερις πυρήνες Cortex-A73 και τέσσερις πυρήνες Cortex-A53 και θα κατασκευαστεί με process 14nm. Ο επεξεργαστής πιθανόν να ενσωματωθεί με έναν επεξεργαστή γραφικών Mali-G73 MP3 καθώς και με ένα modem Netcam Cat. 13.

Διαφήμιση

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι αυτός πιθανόν θα είναι ο πρώτος επεξεργαστής της Exynos που ακολουθεί σωστά την ονοματοδοσία της σειράς «Exynos 9». Ο επεξεργαστής Exynos 8895 που βρίσκεται στο Galaxy S8 είναι της ίδιας σειράς χωρίς όμως να ακολουθεί την σωστή ονοματοδοσία.

Google news

Η διαρροή ισχυρίζεται ότι η Samsung θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Exynos 9610 στις συσκευές της μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό χρόνο, πριν οι συσκευές -που τροφοδοτούνται από αυτό το chipset- φτάσουν στην αγορά.

Tomtop WW Cubot WW

Η Samsung δεν έχει πει ακόμα ποια από τις συσκευές της θα περιέχει τον Exynos 9610, ούτε καν αναφέρει ότι ένα τέτοιο τσιπ είναι υπό κατασκευή, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή



Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram