Ξεπεράσαμε την Apple σε παγκόσμιες πωλήσεις τον περασμένο Δεκέμβριο αναφέρει η Huawei!

Μοίρασε την γνώση...

Έχει πει ότι θέλει να πιάσει κορυφή και συνεχίζει τα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Η Huawei είναι ασταμάτητη, και, όπως σημειώνει το στέλεχος της, Allen Wang (Huawei India Director for Product Centre), κατάφερε να ξεπεράσει την Apple σε παγκόσμιες πωλήσεις τον περασμένο Δεκέμβριο.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η κινεζική εταιρεία έχει πολλές φορές εκφράσει τις προθέσεις της να φτάσει στην κορυφή, ξεπερνώντας τόσο τη Samsung όσο και την Apple, και να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως. Tα τελευταία στοιχεία πωλήσεων μπορεί να αποτελούν ένδειξη για μία τέτοια πορεία, ωστόσο, δεδομένου ότι οι αριθμοί πωλήσεων σε μηνιαία βάση είναι δύσκολο να υπολογιστούν με ακρίβεια, οι ισχυρισμοί της εταιρείας κατά κάποιους ενδέχεται να μην είναι αντιπροσωπευτικοί της πραγματικότητας.


Ο Allen Wang ισχυρίζεται ότι το παγκόσμιο μερίδιο της εταιρείας έφθασε στο peak του στο 13,2% τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ, σύμφωνα με τα λόγια του, η Apple ήταν κάπου στο 12% για την ίδια περίοδο. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Huawei έχει αποστείλει 139 εκατομμύρια smartphones πέρυσι.

Επιπλέον, ο Wang ισχυρίζεται ότι η Huawei έχει ξεπεράσει και τη Samsung -το σημερινό παγκόσμιο ηγέτη σε όγκο των πωλήσεων- σε ορισμένες αγορές, παρόλο που δε διευκρινίζει που, λέγοντας μόνο ότι το Honor brand της εταιρείας είναι πλέον το μεγαλύτερο online brand στον κόσμο.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com