Ξεπεράσαμε την Apple σε παγκόσμιες πωλήσεις τον περασμένο Δεκέμβριο αναφέρει η Huawei!

Μοίρασε την γνώση...

Έχει πει ότι θέλει να πιάσει κορυφή και συνεχίζει τα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Η Huawei είναι ασταμάτητη, και, όπως σημειώνει το στέλεχος της, Allen Wang (Huawei India Director for Product Centre), κατάφερε να ξεπεράσει την Apple σε παγκόσμιες πωλήσεις τον περασμένο Δεκέμβριο.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η κινεζική εταιρεία έχει πολλές φορές εκφράσει τις προθέσεις της να φτάσει στην κορυφή, ξεπερνώντας τόσο τη Samsung όσο και την Apple, και να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως. Tα τελευταία στοιχεία πωλήσεων μπορεί να αποτελούν ένδειξη για μία τέτοια πορεία, ωστόσο, δεδομένου ότι οι αριθμοί πωλήσεων σε μηνιαία βάση είναι δύσκολο να υπολογιστούν με ακρίβεια, οι ισχυρισμοί της εταιρείας κατά κάποιους ενδέχεται να μην είναι αντιπροσωπευτικοί της πραγματικότητας.

Διαφήμιση

Ο Allen Wang ισχυρίζεται ότι το παγκόσμιο μερίδιο της εταιρείας έφθασε στο peak του στο 13,2% τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ, σύμφωνα με τα λόγια του, η Apple ήταν κάπου στο 12% για την ίδια περίοδο. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Huawei έχει αποστείλει 139 εκατομμύρια smartphones πέρυσι.

Google news

Επιπλέον, ο Wang ισχυρίζεται ότι η Huawei έχει ξεπεράσει και τη Samsung -το σημερινό παγκόσμιο ηγέτη σε όγκο των πωλήσεων- σε ορισμένες αγορές, παρόλο που δε διευκρινίζει που, λέγοντας μόνο ότι το Honor brand της εταιρείας είναι πλέον το μεγαλύτερο online brand στον κόσμο.

Blackshark WW Dresslily WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram