Οι Apple χρήστες ξόδεψαν πάνω από $100 δισεκατομμύρια στο App Store

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα πως τα κέρδη των developers μέσω του App Store ξεπερνούν τα $70 δισεκατομμύρια, από το 2008 μέχρι σήμερα.

Επομένως, λαμβάνοντας υπόψιν πως η Apple συνήθως διατηρεί μια αναλογία 70/30 στα κέρδη (developer/Apple), μπορούμε να εκτιμήσουμε πως από το launch του App Store, οι χρήστες Apple έχουν ξοδέψει σε εφαρμογές πάνω από $100 δισεκατομμύρια.

Διαφήμιση

Τα downloads εφαρμογών μάλιστα έχουν γνωρίσει τεράστια αύξηση τον τελευταίο χρόνο, της τάξης του 70%, με τις εφαρμογές για φωτογραφία και video να πλησιάζουν το 90%. Τα downloads εφαρμογών με subscription αυξήθηκαν επίσης κατά 58%.

Google news

Πηγή

Tomtop WW Banggood WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram