Πηγαίνετε στην παραλία με το αδιάβροχο BlitzWolf BW-F3 IPX5, με 2*5W ηχείο και διασκεδάστε!

Μοίρασε την γνώση...

Πρώτη μέρα των πανελλαδικών σήμερα, οπότε σε μερικές ημέρες ξεκινάνε και οι διακοπές, επίσημα και χωρίς έννοιες πια. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ώρα για παραλία, μπάνια, ξεκούραση. Τι το καλύτερο από το να πάρετε μαζί σας ένα αδιάβροχο ηχείο, ώστε να μην φοβάστε ότι θα σας χαλάσει, σαν το BlitzWolf® BW-F3!Το BlitzWolf BW-F3 είναι ένα ωραίο μικρό ηχειάκι, με διαστάσεις μόλις 173 x 73 x 49 mm, βάρος 425γρ και σε δύο χρώματα, μπλε και κίτρινο. Το μπλε πάντως της φωτογραφίας φαίνεται πάρα πολύ ωραίο πρέπει να ομολογήσω. Έχει δυνατότητα να συνδεθεί με όποια συσκευή θέλετε, είτε μέσω της 3.5mm θύρας για τ’ ακουστικά ή μέσω ΒΤ 4.0. Έχει S/N ration άνω των 75dB, αντίσταση 40dB, ενώ η συχνότητα ανταπόκρισης είναι 160Hz-20KHz.

Το ηχείο έχει πιστοποίηση IPX5, που σημαίνει ότι δεν φοβάστε για νερό και άμμο. Έρχεται με μία μπαταρία των 3.7V/ 2000mAh. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται 4 – 5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως, ενώ μετά θα μπορείτε να το χαρείτε για 6 – 8 ώρες. Υπόψιν, το ηχείο πρέπει να είναι σε απόσταση το πολύ 10 μέτρα από το κινητό σας ή την πηγή μουσικής, για να μπορεί να δουλεύει σωστά.


Το BlitzWolf BW-F3 είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει και θα σας συντροφεύσει πολλές ώρες στην παραλία. Το ότι είναι και αδιάβροχο, σίγουρα είναι ένα πολύ θετικό σημείο. Εγώ το βρήκα σε πολύ καλή τιμή στο Banggood, μόλις 29.99$, οπότε σας το προτείνω άφοβα, αφού έχουν και αποστολή τριγωνική μέσω PDM, άρα κανένας φόβος.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com