Πληροφορίες ότι το Αύγουστο θα έχουμε το επίσημο Android O update για τα Pixel Phones

Μοίρασε την γνώση...

H Google έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο Android O builds για τα Pixel και Nexus, όμως η τελική έκδοση του ενημερωμένου λειτουργικού της εταιρείας θα κυκλοφορήσει στο τέλος του καλοκαιριού, σύμφωνα με νέο report.

Geekbuying WW

Η Google συνηθίζει να κυκλοφορεί νέες εκδόσεις του Android το φθινόπωρο, όμως φαίνεται ότι φέτος θα έχουμε μία εξαίρεση. Σύμφωνα με τον David Ruddock του Android Police, το Android O update για τα Pixel Phones θα είναι διαθέσιμο την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου. Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη Over The Air (OTA) για τα Pixel handsets, ενώ περίπου την ίδια χρονική στιγμή θα διατεθεί και για όλες τις συμβατές Nexus προτάσεις.

Διαφήμιση

Ο Ruddock ισχυρίζεται ότι οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από αξιόπιστη πηγή, ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα χρονοδιαγράμματα, καθώς πολλές φορές αυτά αλλάζουν από απρόβλεπτες αιτίες.

Google news

Πηγή

AliExpress WW Lightinthebox WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram