Προετοιμαστείτε για το τι καιρό έχει έξω με το Digoo DG-TH8868 με έγχρωμη οθόνη και με 10% έκπτωση!

Μοίρασε την γνώση...

Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός το τελευταίο διάστημα έχει λίιιιγο τρελαθεί. Είμαστε Ιούνιο μήνας και υπάρχουν μέρες που θυμίζουν Νοέμβριο, άντε Οκτώβριο στην καλύτερη των περιπτώσεων. Εκεί που βλέπεις ήλιο και έχει ζέστη, ξαφνικά ο ουρανός μαυρίζει και γίνεται χαλασμός Κυρίου από την βροχή και το χαλάζι! Σαν να έχουμε μεταφερθεί στη ζώνη του Τροπικού. Για αυτές τις καταστάσεις σας βρήκα την λύση, με τον βαρομετρικό σταθμό Digoo DG-TH8868 με έγχρωμη οθόνη και με 10% έκπτωση, σίγουρα δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως άλλη φορά!

Το Digoo DG-TH8868, είναι ένας βαρομετρικός σταθμός που μπορεί μέσω μετρήσεων που κάνει να προβλέπει τι καιρό θα έχει τις επόμενες 12 – 24 ώρες. Το Digoo DG-TH8868 έχει διαστάσεις 151.8 x 36.1 x 112.3mm η κεντρική μονάδα, ενώ έχει και μία εξωτερική μονάδα, που την τοποθετείται κάπου έξω σε απόσταση το πολύ 30 μέτρα, για να κάνει τις μετρήσεις και δουλεύει με 3xAAA μπαταρίες. Η κεντρική μονάδα έχει έγχρωμη οθόνη, με ευδιάκριτα στοιχεία και πληροφορίες για το τι συμβαίνει και το τι καταγράφει. Μέσω εικόνων σας λέει εάν ο καιρός έξω είναι ηλιόλουστος, μερικώς ή καθόλου, εάν βρέχει ή χιονίζει.

Διαφήμιση

Επίσης, έχοντας ορίσει σωστά την ημερομηνία, μπορεί να σας ενημερώσει και για το σε τι φάση είναι το φεγγάρι. Εννοείται σας δείχνει ώρα και ημερομηνία, ενώ έχει και ξυπνητήρι. Έχει ένδειξη για το πόσο μπαταρία έχει ακόμα ο εξωτερικός μετρητής αλλά και η κεντρική μονάδα. Από γλώσσες δυστυχώς δεν έχει Ελληνικά (αναμενόμενο θα έλεγα), υποστηρίζει όμως αγγλικά, καθώς και άλλες πολλές εάν σας ενδιαφέρει. Επίσης έχει την δυνατότητα να του καταχωρήσετε την πόλη που είσαστε, για καλύτερη επεξεργασία των δεδομένων.

Google news

Αναφορικά με τις μετρήσεις που μπορεί να κάνει, μετράει εσωτερική θερμοκρασία δωματίου ( 0°C ~ 50°C ) και εξωτερική ( -30°C to 60°C ) καθώς και υγρασία μέσα και έξω ( 1% RH ~ 99% RH ).

ChicMe WW Hekka

Εάν λοιπόν δεν θέλετε να ξαναβρείτε προ απροόπτου (και σήμερα βλέπω μου λέει ότι μπορεί να έχει βροχή στην Αθήνα), μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε να το αποκτήσετε το Digoo DG-TH8868. Μάλιστα σας έχω και εκπτωτικό κωδικό από το Banggood για να το αποκτήσετε με 10% έκπτωση, τον TH8868 εκπτωτικό κωδικό, οπότε πιστεύω συμφέρει ακόμα περισσότερο! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, πιστέψτε με!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram