Προσαρμοσμένα στο κάθε μοντέλο Xbox One τα assets του Forza 7

Μοίρασε την γνώση...

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Forza Motorsport 7, ήρθε στη δημοσιότητα η πληροφορία ότι ο τίτλος θα φτάνει σε όγκο τα 100GB, λόγω της υποστήριξης 4K, στο Xbox One X.

Geekbuying WW

Πολλοί gamers ανησύχησαν πως αυτά τα 100GB θα επιβαρύνουν και τις παλαιότερες εκδόσεις της κονσόλας [Xbox One, Xbox One S] που θα «τρέχουν» το παιχνίδι, αλλά η Microsoft έσπευσε να πάρει θέση. Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρείας, σημείωσε πως μετά την κυκλοφορία του Xbox One X, τα games θα αναγνωρίζουν το σύστημα του παίκτη και θα κατεβάζουν τα assets που έχουν δημιουργηθεί για αυτό.

Διαφήμιση

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ναι μεν οι κάτοχοι Xbox One X θα χρειαστεί να κατεβάσουν τα 100GB του Forza Motorsport 7, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν σαφώς μπροστά τους μικρότερο όγκο δεδομένων για κατέβασμα.

Google news

Πηγή

ZTE Many GEOs Geekmaxi Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram