Πρώτη η Xiaomi σε πωλήσεις wearables παγκοσμίως χάρις το Mi Band 2!

Μοίρασε την γνώση...

Ενώ λοιπόν περιμένουμε πιθανότατα σήμερα την ανακοίνωση του Xiaomi Mi Band 3, όπως σας είπαμε χθες, σήμερα μάθαμε ένα άλλο ευχάριστο γεγονός. Η Xiaomi, βγήκε πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως στα wearable και αυτό το χρωστάει φυσικά στο Mi Band 2!

Από τα στατιστικά στοιχεία που κυκλοφόρησε η IDC, δείχνει ότι έκλεψε την πρωτιά στις πωλήσεις wearables για το πρώτο τρίμηνο του 2017 η Xiaomi από την Apple. Αυτό φυσικά συμβαίνει όπως φαντάζεστε, λόγο της τεράστιας αποδοχής που έχει το Xiaomi Mi band 2.

Σύμφωνα λοιπόν και με την νεώτερη έκθεση της IDC, η Xiaomi κατάφερε και βγήκε πρώτη, αφήνοντας πίσω την Apple, καταλαμβάνοντας το 14,7% της αγοράς, έναντι 14,6% της Apple. Η Xiaomi διέθεσε συνολικά πάνω από 3.6 εκατομμύρια wearables στην αγορά, ξεπερνώντας και την Fitbit (που ήταν πρώτη πέρυσι), κατά 3 εκατομμύρια συσκευές.

Σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, η Xiaomi πούλησε βέβαια 3.3% λιγότερα wearables, ενώ η Apple αύξησε τις πωλήσεις της κατά 64,1%, όμως μην ξεχνάτε οτι το Mi Band 2 ανακοινώθηκε πέρυσι τον Ιούνιο, έτσι σύντομα περιμένουμε το Mi Band 3 για να δούμε και το πόσο θα επηρεάσει αυτό τις πωλήσεις της συσκευής, ένα χρόνο μετά.

Βέβαια καλό θα ήταν να υπήρχε και η εφαρμογή Mi Fit που διαχειρίζεται το Mi Band επίσημα στα ελληνικά και να μην χρειάζεται εγώ και ο Maddoctor ν’ ασχολούμαστε μαζί της στο να την κάνουμε ελληνική. Πάντως μην ξεχνάτε ότι όσοι έχετε το Mi Band 1, 1S και 2, μπορείτε να βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Mi Fit εδώ, και μάλιστα ειδικά τροποποιημένη και ενισχυμένη.

Εάν ψάχνεται να αποκτήσετε και εσείς ένα Mi Band, μπορείτε να το βρείτε είτε στην Ελλάδα στο MediaMarkt το έχω δει προς 40€, είτε στο Lightinthebox για μόλις 18.61€, ή στο Geekbuying για 23.89$ ή στο Banggood για 24.99$ .

[profilepress-login id=”3″]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com