Πως κρατάμε δροσερό το κινητό μας τις θερμές ημέρες του καλοκαιριού!?

Μοίρασε την γνώση...

Το καλοκαίρι ήρθε πια κανονικά. Πέρασαν οι ημέρες, κυρίως στα μέσα του μήνα που είχε αρκετή δροσιά και έβρεχε σχεδόν καθημερινά. Σε μία ημέρα σαν την σημερινή που πιάνει στους 35-36 βαθμούς Κελσίου, τι κάνουμε για να κρατήσουμε δροσερό το κινητό μας!?1. Ποτέ δεν αφήνουμε το κινητό σε μέρη που τα χτυπάνε συνέχεια ο ήλιος

Αυτό σημαίνει ότι δεν παρατάμε το κινητό μας μέσα στο αυτοκίνητο ή σε μέρη του σπιτιού που τα βλέπει όλη μέρα ο ήλιος και είναι φούρνος! Εάν χρειάζεται να το αφήσετε μέσα στο αμάξι, καλύτερα είναι να το αφήσετε στο πορτμπαγκάζ και όχι μέσα στο κύριο μέρος του αυτοκινήτου. Λόγω των εκτεταμένων διαστάσεων μετάλλων, η καμπίνα του αυτοκινήτου γίνεται φούρνος, κάτι όχι πολύ καλό για την υγεία του κινητού σας. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες λύσεις σαν αυτή εδώ στο Banggood, που υπόσχεται να βγάζει τον ζεστό αέρα από το αυτοκίνητό σας και να βάζει δροσερό, ενώ δουλεύει με τον ήλιο.

Διαφήμιση

2. Κλείνουμε ότι δεν μας χρειάζεται να χρησιμοποιεί μπαταρία

Google news

Λειτουργίες του κινητού όπως 4G, GPS τρώνε πολύ μπαταρία και ζεσταίνουν πολύ το κινητό όταν χρησιμοποιούνται. Καλό είναι λοιπόν εάν δεν τις χρειάζεστε, να τις απενεργοποιείται τώρα το καλοκαίρι, αφού έτσι και μπαταρία γλιτώνετε και δεν ζεσταίνεται το κινητό.

ZTE Many GEOs Hekka

3. Αφαιρούμε την θήκη από το κινητό

Μπορεί να θήκη να είναι απαραίτητη για την προστασία του κινητού μας από διάφορες πτώσεις, την ίδια ώρα μπορεί να το ζεσταίνει, κάτι που σίγουρα δεν το θέλουμε. Λόγο της πολύ καλής εφαρμογής που πρέπει να έχει η θήκη για να κάνει σωστά την δουλειά της, δεν αφήνει να περνάει μέσα της αέρας, οπότε το κινητό ζεσταίνεται πιο εύκολα. Το ίδιο καλό είναι να κάνουμε και όταν φορτίζουμε το κινητό μας.


4. Το ψυγείο δεν είναι λύση

Εάν διαπιστώσουμε ότι έχει ζεσταθεί αρκετά το κινητό μας, η καλύτερη λύση είναι να το αφήσουμε στην ηρεμία του, εάν το φορτίζουμε, να το βγάλουμε από την πρίζα και να το βάλουμε σ’ ένα μέρος δροσερό. Όχι όμως και πολύ δροσερό σαν την συντήρηση πχ του ψυγείου, γιατί η απότομη μεταβολή της θερμοκρασίας μπορεί να γίνει αιτία να δημιουργηθεί υγρασία μέσα στο κινητό και αυτό σας το εγγυώμαι δεν το θέλετε! Απλώς αφήστε το πάνω σε κάτι μεταλλικό καλύτερα, που θα είναι δροσερό, χωρίς την θήκη του όπως σας είπαμε πριν και σε μηδέν χρόνο το κινητό σας θα είναι δροσερό και πάλι!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram