Στην φετινή E3 2017 το Facebook βγάζει “πρωταθλήτρια” την Sony!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπεύθυνοι του μεγαλύτερου social media network, Facebook, περισσότεροι από 17 εκατομμύρια users σχολίασαν τη φετινή γιορτή του gaming, όπου μάλιστα πραγματοποίησαν κοντά στα 41 εκατομμύρια posts. Sony, Microsoft και Nintendo ρίχτηκαν και στη μάχη του Facebook, η οποία όπως θα δούμε και παρακάτω κρίθηκε υπέρ της Sony…

Στο διάστημα που διήρκεσε η E3 2017 από τις 10 Ιουνίου έως τις 15 Ιουνίου (η καταμέτρηση ξεκινάει από το EA PLAY event στις 10/6 και ολοκληρώνεται την τελευταία μέρα της έκθεσης στις 15/6), η Sony συζητήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλη εταιρεία, καθώς έπιασε παραπάνω από 250.000 posts.

Διαφήμιση

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Microsoft με περίπου 200.000 posts, ενώ σε απόσταση αναπνοής από τα 200.000 posts βρέθηκε η EA και το event της EA Play. Τέλος, στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Nintendo με 110.000 posts.  Όσον αφορά το game με τα περισσότερα posts, likes και shares ήταν το Star Wars Battlefront 2 (ανακηρύχτηκε επίσης ως το Ε3 game με τα περισσότερα views στο YouTube) με 110.000 posts, shares, comments και reactions, ενώ το ακολούθησαν τα Assassin’s Creed Origins, God of War και Spider-Man που έπιασαν κοντά στα 50.000, ενώ η Facebook «επίδοση» του Super Mario Odyssey ανήλθε στα 30.000. Εκτός από τα στατιστικά του Facebook, ένα εξίσου ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι στο Twitch είχαμε παραπάνω από 5.5 εκατομμύρια ώρες που σχετίζονταν με την προβολή content από την E3 2017.

Google news

Πηγή

Lightinthebox WW Govee Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram