Σχέδια δείχνουν τις διαστάσεις που θα έχει το iPhone 8 και το 7s Plus!

Μοίρασε την γνώση...

Κυκλοφόρησαν σήμερα στο διαδίκτυο σχέδια που δείχνουν τις διαστάσεις του iPhone 8 και του 7s Plus! Μήπως αυτό σημαίνει ότι άρχισε και η παραγωγή τους!? Ας δούμε τι μάθαμε….

Βάση των σχεδίων που βρήκαμε, αυτό μάλλον φαίνεται ότι γίνεται. Μιας και μιλάμε για τελικά σχέδια απ’ ότι φαίνεται, με ακριβείς διαστάσεις. Το θέμα είναι ότι έχουν γίνει τόσες διαρροές για τα συγκεκριμένα δύο μοντέλα, που τα σχέδια αυτά μας φαίνονται γνωστά, αφού προ καιρό είχε κυκλοφορήσει και render των κινητών.

Διαφήμιση

Συγκρίνοντας τις διαστάσεις που βλέπουμε στις φωτογραφίες, με αυτές μοντέλων που ήδη κυκλοφορούν, βλέπουμε ότι το iPhone 7s Plus είναι σχεδόν ίδιο σε μέγεθος με το 7 Plus, ενώ είναι μεγαλύτερο κατά ένα μόνο κλάσμα του χιλιοστού.

Google news

Το iPhone 8 από την άλλη πλευρά, είναι μεγαλύτερο από το 7, αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο το 7 Plus. Οι φήμες θέλουν να έχει μία οθόνη των 5.8 ίντσες, αλλά για να συμβεί αυτό τα κάθετα bezel θα πρέπει να είναι μικρότερα από αυτά του Galaxy S8 (ύψους 148,9 mm).

Redmagic WW Cafago WW

Δυστυχώς, τα σχήματα δεν περιλαμβάνουν τις διαστάσεις της οθόνης (ή μια μέτρηση του πόσο προεξέχει η κάμερα από το σώμα).

Υπόψιν και παλιότερα είχε κυκλοφορήσει render που έδειχνε πως περίπου θα είναι τα κινητά, που πλησιάζουν πολύ στις τιμές που βλέπουμε σήμερα στις φωτογραφίες. Εν αναμονή και άλλων διαρροών λοιπόν…Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram