Τέρμα στα Windows Phone η υποστήριξη για το Skype

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα, η Microsoft άρχισε να ενημερώνει τους χρήστες της για το πότε ακριβώς σχεδιάζει να τερματίσει την υποστήριξη για τις πλατφόρμες: Windows Phone 8, Windows phone 8.1, εφαρμογή Messaging για Windows 10 mobile και Windows RT.

Αυτό σημαίνει, και βάση την ανακοίνωση της Microsoft, ότι από την 1η Ιουλίου οι χρήστες των Windows Phones δε θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Skype.

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι ότι το Windows Phone λειτουργικό είναι σχεδόν νεκρό πλέον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Microsoft δεν θα προσπαθήσει να κάνει μία νέα προσπάθεια με τα Windows Phone, χωρίς όμως να γνωρίζουμε σε ποια μορφή θα είναι ή ακόμα και πότε θα γίνει αυτή η προσπάθεια για να αναστηθεί το λειτουργικό.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram