Τα gaming laptops της MSI αποκτούν VR δυνατότητες

Μοίρασε την γνώση...

Τα MSI gaming laptops ακολουθούν την τάση της τεχνολογίας που θέλει τους υπολογιστές να υποστηρίζουν το Virtual Reality. 

Η ναυαρχίδα της σειράς των gaming laptops της MSI είναι το μοντέλο MSI GT75VR, με επεξεργαστή Intel Core i7 7820HK, χρονισμένος μέχρι και τα 4 GHz, με μηχανικό πληκτρολόγιο, κάρτα γραφικών NVIDIA GTX 1070, οθόνη διαγωνίου 17.3 ιντσών με υποστήριξη προβολής περιεχομένου σε 4Κ. Ο κάτοχος του μοντέλου αυτού της MSI μπορεί να ρυθμίσει το φωτισμό του πληκτρολογίου.

Διαφήμιση

Τα MSI GS63VR και GS73VR είναι εξοπλισμένα με κάρτες γραφικών NVIDIA GTX 1060 και 1070 αντίστοιχα, ενώ οι οθόνες έχουν τεχνολογία HDR, με χρόνο απόκρισης 3 ms. To πάχος των μοντέλων είναι εντυπωσιακό, καθώς δεν ξεπερνά τα 17.7 χιλιοστά, με οθόνη διαγωνίου 15 ιντσών στο μοντέλο GS63VR και διαγωνίου 17 ιντσών στο μοντέλο GS73VR. Τα μοντέλα αυτά θα εξοπλίζονται με επεξεργαστές Intel Core Kaby Lake.

Google news

Τα μοντέλα MSI GE63VR και GE73VR Raider έρχονται με οθόνη διαγωνίου 15 και 17 ιντσών αντίστοιχα. Εδώ συναντούμε τον επεξεργαστή Intel Core i7-7700HQ με κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1070. Και σε αυτά τα μοντέλα ο χρόνος απόκρισης της οθόνης είναι τα 3 ms, για καλύτερη απόδοση στο gaming. H MSI δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των νέων gaming laptops της.

Redmagic WW ChicMe WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram