Τελικά ούτε και το Nubia Z17 μπορεί ν’ αξιοποιήσει το QC4+!

Μοίρασε την γνώση...

Σας είχαμε γράψει νωρίτερα, ότι χάρις τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 835, το Nubia Z17 είναι το πρώτο και μοναδικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Quick Charge 4+. Δυστυχώς όμως για έναν και μοναδικό λόγο, δεν μπορεί!

Κάποια από τα καινούργια χαρακτηριστικά παρουσιάστηκαν με την παρουσίαση του Snapdragon 835. Το ωραίο είναι ότι νέα χαρακτηριστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και με τον 835 και δεν χρειάζεται νέο επεξεργαστή.

Διαφήμιση

Ουσιαστικά όλες οι νέες συσκευές για να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον 4ο τρόπο, αρκεί οι κατασκευαστές να περιλαμβάνουν 3 χαρακτηριστικά:

Google news

Dual Charge: μία παρόμοια εκδοχή Quick Charge, αλλά σύμφωνα με την Qualcomm πολύ πιο ισχυρή.
Intelligent Thermal Balancing: Με αυτό οδηγεί το ρεύμα από οδούς που χρησιμοποιούνται λιγότερο, ώστε να μην ζεσταθεί τελικά η συσκευή.
Advanced Safety Feature: είναι μία ασφάλεια που ελέγχει το όλο κύκλωμα, για αποφυγή υπερθέρμανσης και βραχυκυκλώματος.

Atlas VPN Goboo [CPS] Many GEOs

Σύμφωνα με την Qualcomm με το καινούργιο Quick Charge 4, οι συσκευές θα φορτίζουν 15% πιο γρήγορα και 30% πιο αποτελεσματικά. Να επισημάννουμε ότι το νέο QC 4.0 χαρακτηριστικό δεν εφαρμόζεται με κάποια αναβάθμιση λογισμικού, αφού θέλει ειδικό hardware. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το ZTE Nubia Z17 το υποστηρίζει για τώρα.

Το θέμα όμως είναι ότι η Qualcomm δεν έχει φτιάξει φορτιστή που να υποστηρίζει τα χαρακτηριστικά του QC4+! Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι παρόλο που τα υποστηρίζει το κινητό, δεν μπορεί να το εκμεταλευτεί σαν δυνατότητα, λόγω απουσίας του αντίστοιχου φορτιστή! Εν αναμονή λοιπόν του φορτιστή…Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram