Την σειρά επεξεργαστών Ryzen PRO μας ανακοίνωσε σήμερα η AMD!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα η AMD μας ανακοίνωσε μία σειρά επεξεργαστών Zen που είναι για χρήση σε desktop και απευθύνεται σε επαγγελματίες και σε επιχειρήσεις κυρίως!

Η συγκεκριμένη σειρά επεξεργαστών έχει την κωδική ονομασία Ryzen PRO. Χρησιμοποιεί πάρα πολλά στοιχεία από την υπάρχουσα σειρά Ryzen, περιλαμβάνοντας όμως πολύ περισσότερες προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας.

Διαφήμιση

Απ’ όσο μάθαμε, στην αρχή θα διατεθούν στην αγορά έξι μοντέλα με Ryzen Pro για desktop υπολογιστές. Συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσουν πρώτα οι Ryzen 7 PRO με τους Ryzen 5 PRO, ενώ μετά αναμένεται να εμφανιστούν οι Ryzen 3 PRO. Το πόσο θα κοστίζει ο κάθε επεξεργαστής δεν το έχουμε μάθει ακόμα, αλλά το ψάχνουμε.

Google news

Στην αγορά πάντως την περιμένουμε την σειρά από Σεπτέμβρη, ενώ αναμένεται από τις αρχές του 2018 να δούμε και τις αντίστοιχες λύσεις και σε φορητούς υπολογιστές.

Lightinthebox WW Cafago WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram