Το γνωστό μας Homtom HT10 έχει σαρωτή αναγνώρισης ίριδας 2ης γενιάς! Αποκτήστε το με ασφάλεια και δώρο ένα smartwatch!

Μοίρασε την γνώση...

Όλες οι εταιρείες προσπαθούν να κάνουν τα κινητά τους όσο γίνεται πιο ασφαλή, προσθέτοντας διάφορα μέτρα προστασίας. Μέχρι πολύ πρόσφατα, ο πιο συνηθισμένος τρόπος ήταν με την προσθήκη σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος. Το τελευταίο όμως διάστημα, έχει προστεθεί και ένας άλλος τρόπος, αυτός με την σάρωση της ίριδας, που θεωρείτε ακόμα πιο σίγουρος. Ένα από τα ελάχιστα κινητά που διαθέτουν αυτόν τον τρόπο προστασίας είναι το HomTom HT10, που μάλιστα διαθέτει σαρωτή αναγνώρισης ίριδας 2ης γενιάς!Το Hom Tom HT10 έρχεται με μία οθόνη 5.5 ιντσών και ανάλυση 1920 x 1080 Pixel. Το κινητό βγαίνει σε άσπρο ή μαύρο χρώμα, ανάλογα με το τι σας αρέσει. Ο σκελετός είναι από κράμα μαγνησίου, με ωραίο φινίρισμα και τέλειες καμπύλες, που δίνει μία πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι.

Για επεξεργαστή διαθέτει τον δεκαπύρηνο Helio X20 MTK6797 χρονισμένο στα 2.3GHz. Έρχεται με 4GB RAM και 32GB εσωτερικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με άλλα 64GB με την χρήση κάποιας εξωτερικής κάρτας. Για λειτουργικό σύστημα έχει Android 6.0.


Το HomTom HT10 εκτός από τον σαρωτή ίριδας 2ης γενειάς που έχει στην μπροστινή μεριά, έχει και μία κάμερα στα 8MP, ενώ η κύρια κάμερά του στο πίσω μέρος είναι 21MP. Το κινητό παίρνει δύο SIM, μία micro και μία nano, ενώ από μπαταρία διαθέτει μία σχετικά μεγάλη των 3200mAh, που είναι και αποσπώμενη μάλιστα. Το κινητό υποστηρίζει την Β20, οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα σύνδεσης 4G εάν είστε στην επαρχία ή έχετε σύνδεση με την Wind.

Το HomTom HT10 είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον κινητό, με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως τον σαρωτή ίριδας 2ης γενειάς, αλλά και με δυνατά χαρακτηριστικά γενικώς. Το κινητό το βρήκα σε προσφορά στο Coolicool, όπου με μία μικρή έξτρα χρέωση μπορούν να σας το στείλουν με τριγωνική αποστολή, εφόσον τους το επισημάνετε. Μαζί με το κινητό, το κατάστημα δίνει δώρο ένα πολύ ενδιαφέρον smartwatch που στο κάτω μέρος του φέρει συρταρωτό πληκτρολόγιο και κοστίζει κανονικά 29.99$!Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com