Το ξέρατε πως μπορείτε ν’ αποκτήσετε νόμιμα με μόλις 5.69€ τα Windows 10!?

Μοίρασε την γνώση...

Το ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση των Windows 10 Home σε Windows 10 Pro χρησιμοποιώντας ένα κλειδί προϊόντος από μια προηγούμενη έκδοση των Windows 7, 8 ή 8.1 (Pro / Ultimate)!? Αυτό σημαίνει ότι με ελάχιστα λεφτά, γλυτώνεται έτσι 50 με 100 δολάρια στις χρεώσεις αναβάθμισης OEM αν αγοράσετε ένα νέο PC με το Windows 10 Home προεγκατεστημένο. Δείτε πως μπορεί να γίνει αυτό.

Αν διαθέτετε ένα παλαιότερο σύστημα όπως Windows Vista ή το Windows XP που δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μια φθηνή άδεια χρήσης του Windows 7 που σας επιτρέπει ακόμα την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10.

Ψάξαμε στην αγορά και ανακαλύψαμε το παρακάτω site.

 

Εκτός από τις ήδη φθηνές άδειες χρήσης για την άμεση εγκατάσταση των Windοws 10, στον υπολογιστή σας, προσφέρει και απίστευτες τιμές για OEM και Retail άδειες χρήσης παλαιότερων λειτουργικών που έχουν το δικαίωμα αναβάθμισης σε Windοws 10:

Μερικές από τις τιμές:

Microsoft Windοws 10 Home (OEM/Retail) €7.90
Microsoft Windοws 10 Professional (OEM/Retail) €6.40
Microsoft Windows 8.1 Professional (OEM/Retail) €5.69
Microsoft Windows 7 Ultimate (OEM/Retail) €9.99
Όπως θα δείτε εκτός από τα φθηνά λειτουργικά της Microsoft θα βρείτε και φθηνές άδειες χρήσης και για άλλα λογισμικά (Kaspersky, νέα και παλαιά Office και άλλα)

Πριν διαπιστωθεί ότι η Microsoft συνεχίζει την προσφορά, μέσω του iGuRu.gr είχαμε αναφέρει ότι δεν πιστεύουμε να σταματήσει η Microsoft την δωρεάν διάθεση του λειτουργικού Windοws 10.

Να αναφέρουμε ότι αγοράσαμε μια άδεια χρήσης για το Windows 7 Ultimate και λειτουργούσε άψογα. Αμέσως μετά την εγκατάσταση και την αναβάθμιση του συστήματος με τις τελευταίες ενημερώσεις, μπορέσαμε να αναβαθμίσουμε σε Windows 10 Pro χωρίς κανένα πρόβλημα.

Την σελίδα με τα νόμιμα Serial number μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com