Το ξέρατε πως μπορείτε ν’ αποκτήσετε νόμιμα με μόλις 5.69€ τα Windows 10!?

Μοίρασε την γνώση...

Το ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση των Windows 10 Home σε Windows 10 Pro χρησιμοποιώντας ένα κλειδί προϊόντος από μια προηγούμενη έκδοση των Windows 7, 8 ή 8.1 (Pro / Ultimate)!? Αυτό σημαίνει ότι με ελάχιστα λεφτά, γλυτώνεται έτσι 50 με 100 δολάρια στις χρεώσεις αναβάθμισης OEM αν αγοράσετε ένα νέο PC με το Windows 10 Home προεγκατεστημένο. Δείτε πως μπορεί να γίνει αυτό.

Geekbuying WW

Αν διαθέτετε ένα παλαιότερο σύστημα όπως Windows Vista ή το Windows XP που δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μια φθηνή άδεια χρήσης του Windows 7 που σας επιτρέπει ακόμα την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10.

Διαφήμιση

Ψάξαμε στην αγορά και ανακαλύψαμε το παρακάτω site.

Google news

 

Εκτός από τις ήδη φθηνές άδειες χρήσης για την άμεση εγκατάσταση των Windοws 10, στον υπολογιστή σας, προσφέρει και απίστευτες τιμές για OEM και Retail άδειες χρήσης παλαιότερων λειτουργικών που έχουν το δικαίωμα αναβάθμισης σε Windοws 10:

Goboo [CPS] Many GEOs Wondershare WW

Μερικές από τις τιμές:

Microsoft Windοws 10 Home (OEM/Retail) €7.90
Microsoft Windοws 10 Professional (OEM/Retail) €6.40
Microsoft Windows 8.1 Professional (OEM/Retail) €5.69
Microsoft Windows 7 Ultimate (OEM/Retail) €9.99
Όπως θα δείτε εκτός από τα φθηνά λειτουργικά της Microsoft θα βρείτε και φθηνές άδειες χρήσης και για άλλα λογισμικά (Kaspersky, νέα και παλαιά Office και άλλα)


Πριν διαπιστωθεί ότι η Microsoft συνεχίζει την προσφορά, μέσω του iGuRu.gr είχαμε αναφέρει ότι δεν πιστεύουμε να σταματήσει η Microsoft την δωρεάν διάθεση του λειτουργικού Windοws 10.

Να αναφέρουμε ότι αγοράσαμε μια άδεια χρήσης για το Windows 7 Ultimate και λειτουργούσε άψογα. Αμέσως μετά την εγκατάσταση και την αναβάθμιση του συστήματος με τις τελευταίες ενημερώσεις, μπορέσαμε να αναβαθμίσουμε σε Windows 10 Pro χωρίς κανένα πρόβλημα.

Την σελίδα με τα νόμιμα Serial number μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram