Το ξέρατε ότι το Makibes M88 Smartband μετράει και πίεση!? Δείτε την παρουσίαση που σας έχω φτιάξει! (περιλαμβάνονται εικόνες και βίντεο)

Μοίρασε την γνώση...

Κατά καιρούς δοκιμάζω διάφορα smartband για να δω και τι άλλο υπάρχει στην αγορά, εάν δω ότι έχουν κάποιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό ή για να βρω τι θα σας έχω σε επόμενο διαγωνισμό. Έπεσε λοιπόν στα χέρια μου το πολύ ενδιαφέρον Makibes M88 Smartband από το Aliexpress, που εκτός όλων των χαρακτηριστικών που βρίσκουμε σε όλα πια τα Smartband, αυτό μπορεί να μετρήσει και την πίεσή σας! Ας δούμε λοιπόν τι είδα.Το Makibes M88 Smartband μου ήρθε με SF Express για σιγουριά μην έχω θέματα με τελωνείο, πόυ στον δρόμο έγινε NL post. Όπως και να έχει το πράγμα, ήρθε χωρίς χρεώσεις με το ταχυδρομείο. Ήρθε προστατευμένο μέσα στην τυπική συσκευασία με φουσκάλες. Μέσα είχε ένα ωραίο μαύρο πλακέ κουτί. Πάνω του είχε από την μία πλευρά την εικόνα του Makibes M88, ενώ από την πίσω μεριά είχε τα χαρακτηριστικά του Smartband. Στο πλάι, στην μία μεριά είχε επίσης με εικονίδια τι λειτουργίες υποστηρίζει.

Ανοίγοντας το κουτάκι μέσα είχε το Makibes M88 Smartband μέσα σε μία ωραία συσκευασία, με τον φορτιστή δίπλα και ένα εγχειρίδιο στα αγγλικά και στα κινέζικα. Στο εγχειρίδιο θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε σωστά το Makibes M88, όπως επίσης και από που θα κατεβάσετε την εφαρμογή που χρειάζεται να εγκαταστήσετε στο κινητό σας, για να δείτε τα δεδομένα που καταγράφει.

Διαφήμιση

Όπως είπα και πιο πάνω, στο εγχειρίδιο θα βρούμε το link της εφαρμογής. Εκεί θα βρείτε τον QR Code που σας χρειάζεται ή αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το link που σας δίνω εγώ: https://www.pgyer.com/mJNW

Google news

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, υποστηρίζονται και κινητά με IOS, αλλά και Android κινητά. Αφού κατεβάσετε την αντίστοιχη εφαρμογή, εμένα τουλάχιστον μου κατέβασε μετά και update.

Redmagic WW Tomtop WW

Αφού τελειώσει με τις όποιες αναβαθμίσεις, είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή. Την πρώτη φορά που την ανοίγουμε την εφαρμογή, βλέπουμε ότι μας προτρέπει να φτιάξουμε ένα λογαριασμό, όπου θα κρατάει τα δεδομένα που θα λαμβάνει από το Makibes M88. Εγώ πάντως για την παρουσίαση δεν έφτιαξα και δούλεψα το Smartband μια χαρά, αλλά δεν μου κράτησε τα δεδομένα φυσικά για μελλοντική χρήση.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω, η εφαρμογή χωρίζεται σε 3 μέρη. Στο πρώτο μέρος βρίσκουμε τις πληροφορίες σχετικά με βήματα, παλμούς καρδιάς, ύπνο και για την αρτηριακή πίεση. Στο καθένα μέρος, πατώντας την αντίστοιχη επιλογή, βλέπετε ή τρέχετε την εφαρμογή. Έτσι πχ εάν θέλετε να μετρήσετε την πίεσή σας, πατάτε το εικονίδιο κάτω κάτω δεξιά και αρχίζει την διαδικασία. Εάν θέλετε να μετρήσετε τους παλμούς σας, πατάτε αυτή την φορά το εικονίδιο αριστερά. Φυσικά όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε και μέσα από το Makibes M88 Smartband. Στο τέλος μάλιστα ακολουθεί αναλυτικό βίντεο, όπου φαίνονται όλα πως λειτουργούν. Στη δεύτερη σελίδα έχει μία ειδική κατηγορία σχετικά με το τρέξιμο. Για να πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ του τρεξίματος, οπότε δεν την δοκίμασα αυτή την επιλογή. Πάντως φαίνεται να δίνει αρκετά στοιχεία. Στην τρίτη σελίδα καταχωρείτε όλα τα προσωπικά στοιχεία για να υπολογίσει το πρόγραμμα τι πρέπει να κάνετε.


Ας δούμε όμως και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Makibes M88.

Το Makibes M88 Smart Bracelet ή Smartband όπως εγώ το λέω, έχει για επεξεργαστή τον Nordic nRF51822. Διαθέτει 32K RAM και 256K ROM. Ο αισθητήρας που έχει για την μέτρηση των παλμών, είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και είναι ο Kionix KXTJ2-1009 PD70-01C-TR7. Διαθέτει Gsensor Three axis MEMS και υποστηρίζει σύνδεση μέσω Bluetooth V4.0 με το κινητό σας. Το Makibes M88 διαθέτει μία μεγάλη 0.86 inch OLED, που στο κάτω μέρος της υπάρχει ένα αόρατο touch κουμπί, που μέσω αυτού αλλάζετε τις επιλογές ή τις διαλέγετε. Ανάμεσα στις επιλογές μπορείτε να κινηθείτε και σηκώνοντας  το χέρι σας, αλλά για να την επιλέξετε, πάλι θα χρειαστείτε το αόρατο κουμπί. Όπως όλα τα smartband, έτσι και αυτό είναι αδιάβροχο με IP67 πιστοποίηση, ενώ όπως σας είπα και πιο πριν, είναι συμβατό με IOS και Android κινητά.

Υποστηρίζει υπενθύμιση για τηλεφωνικές κλήσεις ή για SMS, μετράει τους παλμούς σας, καταγράφει τον ύπνο σας, μετράει βήματα, απόσταση, θερμίδες, ενώ το μοναδικό χαρακτηριστικό που έχει σε σχέση με όλα τ’ άλλα Smartband, είναι ότι μετράει και την πίεση σας! Μάλιστα στο βίντεο κάνω μέτρηση και βάση τα όσα ξέρω, την μέτρησε μια χαρά! Υποστηρίζει ακόμα ειδοποιήσεις από ξυπνητήρι. Σίγουρα η εφαρμογή φαίνεται πολύ φτωχή και σίγουρα θέλει βελτίωση, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα την αναπτύξουν ακόμα πιο πολύ. Εξάλλου μην ξεχνάτε, ότι όταν μου ήρθε, κατέβασε αναβάθμιση της εφαρμογής.

Το Makibes M88 έρχεται όλο μαζί μέσα σε μία κατασκευή από μαλακό πλαστικό, υποαλλεργικό. Για να το φορτίσετε, δεν χρειάζεται να το βγάλετε όπως το Xiaomi Mi Band, αλλά το συνδέετε με την ειδική δαγκάνα που έχει. Το όλο μήκος του λουρακιού είναι 220mm, ενώ ζυγίζει μόλις 25 γραμμάρια. Το Makibes M88 διαθέτει μία μπαταρία 90mAh (το Mi Band 2 έχει 70mAh μπαταρία), οπότε κρατάει….

Το Makibes M88 Smartband φαίνεται να είναι ένα πολύ αξιόλογο wearable, που εκτός των άλλων χαρακτηριστικών που έχουν όλα τα smartband πια, μπορεί να μετρήσει και την αρτηριακή σας πίεση! Σίγουρα ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όσους έχουν υψηλή πίεση και θέλουν να ξέρουν τι τους γίνεται. Το Makibes M88 Smartband το βρήκα στο Aliexpress όπως σας είπα στην αρχή. Κανονικά η τιμή του είναι στα 34.99$, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό nopending02, τότε θα μπορείτε να το αγοράσετε στην τιμή των 23.99$, στα 20€ περίπου και 11$ πιο φθηνά από την αρχική τιμή!

Δείτε παρακάτω και την αναλυτική παρουσίαση που σας έχω φτιάξει, που δείχνει πως ακριβώς δουλεύει το Makibes M88.

Περιμένω τα σχόλια σας.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram