Το πρώτο επίπεδο του Hitman εντελώς δωρεάν

Μοίρασε την γνώση...

Προχθές σας λέγαμε ότι η εταιρεία πίσω από το επιτυχημένο παιχνίδι Hitman, ανεξαρτοποιήθηκε. Σήμερα μας προσφέρει το πρώτο επίπεδο δωρεάν!

Η IO Interactive κατάφερε πρόσφατα να αποδεσμευτεί από την Square Enix και να κερδίσει την ανεξαρτησία της και για να το γιορτάσει, προσφέρει το πρώτο κεφάλαιο της υπάρχουσας σειράς επεισοδίων Hitman εντελώς δωρεάν.

Διαφήμιση

Η προσφορά ισχύει για όλους τους κατόχους PC, PS4 και Xbox One και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να αναζητήσετε το παιχνίδι στις πλατφόρμες Steam, Xbox Live και PlayStation Network αντίστοιχα.

Google news

Ακόμη, για όσους ενδιαφέρονται, όλο το πακέτο της πρώτης σεζόν θα πωλείται για όλη την εβδομάδα με 60% έκπτωση.

Geekmaxi Many GEOs Dresslily WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram