Το τελευταίο 24ωρο υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης με το Skype!

Μοίρασε την γνώση...

Σημαντικά προβλήματα σύνδεσης και επικοινωνίας αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Skype, κυρίως στην Ευρώπη, αφού υπάρχουν αναφορές από ολόκληρη την ήπειρο για αδυναμία χρήσης της υπηρεσίας σε διάφορες συσκευές, που δεν μπορούν να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα, μάλιστα από χθες όπου ήταν πιο έντονο το πρόβλημα!

Το ζήτημα προέκυψε χθες το πρωί, ενώ εκπρόσωποι του Skype ανακοίνωσαν ότι είναι γνώστες του προβλήματος και κοιτάνε να το λύσουν. Σήμερα αναφέρουν ότι μάλλον έχει λυθεί το πρόβλημα, αλλά ακόμα το παρακολουθούν.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το τι μπορεί να φταίει για αυτή την δυσλειτουργία, αφού ορισμένοι χρήστες φαίνεται να μην αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα, την ίδια στιγμή που άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να συνδεθούν στην υπηρεσία.

Προσωπικά εγώ χθες με μερικούς χρήστες μπορούσα να μιλήσω χωρίς πρόβλημα και με άλλους δεν μπορούσα καθόλου, χωρίς να υπάρχει προφανή αιτία για αυτό που συμβαίνει. Σήμερα πάντως βλέπω το πρόβλημα έχει σχεδόν αποκατασταθεί, οπότε λίγη υπομονή….


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com