Το τελευταίο 24ωρο υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης με το Skype!

Μοίρασε την γνώση...

Σημαντικά προβλήματα σύνδεσης και επικοινωνίας αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Skype, κυρίως στην Ευρώπη, αφού υπάρχουν αναφορές από ολόκληρη την ήπειρο για αδυναμία χρήσης της υπηρεσίας σε διάφορες συσκευές, που δεν μπορούν να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα, μάλιστα από χθες όπου ήταν πιο έντονο το πρόβλημα!

Το ζήτημα προέκυψε χθες το πρωί, ενώ εκπρόσωποι του Skype ανακοίνωσαν ότι είναι γνώστες του προβλήματος και κοιτάνε να το λύσουν. Σήμερα αναφέρουν ότι μάλλον έχει λυθεί το πρόβλημα, αλλά ακόμα το παρακολουθούν.

Διαφήμιση

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το τι μπορεί να φταίει για αυτή την δυσλειτουργία, αφού ορισμένοι χρήστες φαίνεται να μην αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα, την ίδια στιγμή που άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να συνδεθούν στην υπηρεσία.

Google news

Προσωπικά εγώ χθες με μερικούς χρήστες μπορούσα να μιλήσω χωρίς πρόβλημα και με άλλους δεν μπορούσα καθόλου, χωρίς να υπάρχει προφανή αιτία για αυτό που συμβαίνει. Σήμερα πάντως βλέπω το πρόβλημα έχει σχεδόν αποκατασταθεί, οπότε λίγη υπομονή….

Goboo [CPS] Many GEOs Blackshark WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram