Το 5G δεν θα γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας πριν από το 2022!

Μοίρασε την γνώση...

Οι σημερινές συνδέσεις 4G είναι συχνά ταχύτερες από τις επίγειες που έχουμε στο σπίτι ή το γραφείο. Αυτό που πριν κάποια χρόνια φάνταζε απίστευτο, δηλαδή το γρήγορο mobile Internet, είναι σήμερα μέρος της καθημερινότητάς μας. Μπορούμε έτσι να κάνουμε από τη φορητή μας συσκευή streaming περιεχομένου, να κατεβάζουμε εφαρμογές, ή να παίζουμε online παιχνίδια, όπου κι αν βρισκόμαστε, αρκεί να είναι καλή η κάλυψη του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Geekbuying WW

Η τεχνολογία 5G θα φέρει ταχύτητες ακόμα μεγαλύτερες από τις σημερινές, έτσι δεν είναι απίθανο να βιώσουμε μια ακόμα τεχνολογική επανάσταση χωρίς προηγούμενο, όπου το γρήγορο mobile Internet θα επισπεύσει τις εξελίξεις στον τομέα της εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, αλλά και γενικότερα θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που επικοινωνούμε και αναζητάμε πληροφορίες στο Web.

Διαφήμιση

Πότε όμως θα γίνουν όλα αυτά; Ήδη πολλές εταιρείες, όπως οι Qualcomm, Intel, Ericsson και Orange αναπτύσσουν σχετικά προϊόντα και τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα modems, όμως μάλλον θα πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή ακόμα, αφού τα δίκτυα 5G δεν θα αρχίσουν να γίνονται mainstream νωρίτερα από το 2022, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ericsson. Η εταιρεία πιστεύει ότι τότε ο αριθμός χρηστών που θα αξιοποιεί την τεχνολογία 5G, θα ανέρχεται σε περίπου 545 εκατ..

Google news

Πηγή

Cafago WW Lightinthebox WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram