Το Leagoo KIICAA S8 είναι ένα εντυπωσιακός κλώνος του Samsung Galaxy S8 στα 300 δολάρια!

Εάν παρακολουθείται την αγορά, θα έχετε δει ότι συνέχεια βγαίνουν κλώνοι των πάντων. Σύνηθες φαινόμενο είναι με τις ναυαρχίδες ή με κινητά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως το bezelless Mi Mix της Xiaomi. Τελευταίος κλώνος που κυκλοφόρησε, είναι το νέο κινητό της Leagoo, με την ονομασία Leagoo KIICAA S8 και είναι φυσικά όπως καταλαβαίνετε και από την ονομασία, κλώνος του Samsung Galaxy S8.

Κύριο χαρακτηριστικό του Leagoo KIICAA S8, είναι ο bezelless σχεδιασμός που τον έχει εμπνευστεί από το Galaxy S8. Στο πίσω μέρος του κινητού, βλέπουμε να ακολουθεί την μόδα που υπάρχει τελευταία, με την διπλή κύρια κάμερα, που φυσικά δεν υπάρχει στο S8. Επίσης ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, έχει τοποθετηθεί σε μία πιο φυσιολογική θέση, αυτή κάτω από την κάμερα (στο S8 είχε ξεσηκώσει πάρα πολλές αντιδράσεις για το σημείο που επιλέχθηκε να τοποθετηθεί). Φυσικά δεν έχει Infinity οθόνη, αλλά μία κυρτή με 18:9 screen-to-body ratio. Ακόμα η Leagoo αναφέρει ότι θα έχει για επεξεργαστή τον MediaTek MT6763, ενώ θα βγει σε εκδόσεις με 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο και με 4GB ή 6GB RAM, αντίστοιχα.

Εάν δεν ξέρετε ποιο είναι το KIICAA, είναι το νέο brand όνομα της Leagoo, που για πρώτη συσκευή θα έχει τον κλώνο του S8. Η κίνηση αυτή γίνεται στην προσπάθεια της εταιρείας να μπει στην αγορά των πιο ακριβών κινητών, από αυτή των low range που είναι τώρα. Μάλιστα για να βοηθήσει την κίνηση αυτή, ακούγεται ότι η εταιρεία θα βγάλει και δύο άλλες εκδόσεις του κινητού, το Leagoo KIICAA S8 Lite και το Leagoo KIICAA S8 Premium.

Η τιμή του Leagoo KIICAA S8 αναμένεται να διαμορφωθεί λίγο κάτω από τα 300 δολάρια. Οπότε τι λέτε, θα το αγοράσετε!?

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα