Το OnePlus 2 και επίσημα εκτός Android Nougat!

Μοίρασε την γνώση...

Με σημερινή της ανακοίνωσε, έδωσε πια τέλος στα ερωτήματα πάρα πολλών αγοραστών, εάν το OnePlus 2 θα πάρει τελικά την τελευταία έκδοση του Android, την Nougat.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι το OnePlus 2 δεν θα αναβαθμιστεί στην Nougat, ενώ έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να ενημερώνει σχετικά του ιδιοκτήτες του κινητού αυτού.

Διαφήμιση

Το θέμα είναι ότι στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει μία φήμη ότι τελικά δεν θα έμενε έξω από τις συσκευές που θα έπαιρναν την τρέχουσα έκδοση, και θα έπαιρνε το σχετικό update, ενώ θα υποστηρίζεται με ενημερώσεις λογισμικού για 24 μήνες από την κυκλοφορία της.

Google news

Στην ανακοίνωσή της, η OnePlus αναφέρει ότι όταν ανέπτυξε το OnePlus 2 δεν διέθετε το εργατικό δυναμικό που έχει σήμερα στον τομέα του software, ενώ υπενθύμισε ότι τα OnePlus 3 και OnePlus 3T θα αναβαθμιστούν κανονικά σε Android “Ο”.

Gshopper Many GEOs ZTE Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram