Το Samsung Galaxy Note 8 πλησιάζει στην τελική ευθεία με Android 7.1.1 Nougat!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με το Galaxy Club, η Samsung δοκιμάζει μια παραλλαγή του επερχόμενου Galaxy Note 8 να τρέχει Android 7.1.1 Nougat, η οποία είναι πιθανώς η έκδοση του λειτουργικού συστήματος που θα φέρει το smartphone όταν φτάσει στα ράφια των καταστημάτων.

 Αναφερόμενο στις εσωτερικές του πηγές, το δημοσίευμα αποκάλυψε επίσης ότι το Galaxy Note 8 θα έχει τον ίδιο λόγο διαστάσεων (18,5:9) με τα Galaxy S8 και Galaxy S8+ που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, γεγονός που υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο θα έχει Infinity οθόνη.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία αναφορά στα εσωτερικά χαρακτηριστικά του. Παρόλο που οι πρόσφατες φήμες δείχνουν προς την κατεύθυνση ότι το Galaxy Note 8 θα φέρει έναν επεξεργαστή της σειράς Exynos (8895), 6GB RAM και ένα σετ διπλής κάμερας παρόμοια με αυτή που υπάρχει στο iPhone 7 Plus.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το επόμενο smartphone της κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017, αλλά δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία παρουσίασης. Το γεγονός ότι έχει ήδη δοκιμάζεται ίσως δείχνει ότι θα ανακοινωθεί στα τέλη του καλοκαιριού.

Η Samsung θα πρέπει πραγματικά να εξαλείψει όλα τα αρνητικά στοιχεία αν θέλει να ξανακερδίσει τα τρία με τέσσερα εκατομμύρια πελάτες που αναγκάστηκαν να επιστρέψουν το Galaxy Note 7 πέρυσι, αφού δεν είχε άλλη επιλογή από το να προβεί σε μια παγκόσμια απόσυρση της συσκευής.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com