Το Xiaomi Mi MIX 2 θα έχει bezelless οθόνη της JDI και 3D sense λειτουργία!

Μοίρασε την γνώση...

Θα θυμάστε την εντυπωσιακή full active οθόνη της Japan Display για την οποία σας ενημερώσαμε πριν λίγες ημέρες και η οποία αναμένεται να τεθεί άμεσα σε μαζική παραγωγή. 

Χθες νεότερες πληροφορίες ήθελαν το Xiaomi Mi MIX 2 να είναι η πρώτη συσκευή που θα εφοδιαστεί με αυτή, για να προσφέρει πλήρως bezel less εμπειρία πλοήγησης, με αναλογία screen/body υψηλότερη του 91,3% που είχε το πρώτο μοντέλο.

Ο αναλυτής Kevin Wang επιβεβαίωσε πρόσφατα τις φήμες στο Weibo προσθέτοντας ότι το Mi MIX 2 θα διαθέτει full active οθόνη με 3D sense τεχνολογία, η οποία με την σειρά της θα βελτιώσει τις λειτουργίες αναγνώρισης προσώπου/ίριδας. Σύμφωνα με διαρροές όμως η Huawei θα είναι η πρώτη που θα ενσωματώσει ανάλογη τεχνολογία σε συσκευή της και θα την δούμε στο flagship Mate μοντέλο που θα λανσάρει μέχρι το τέλος του έτους. Η Xiaomi με το Mi MIX 2 θα ακολουθήσει και στη συνέχεια όλες οι υπόλοιπες εταιρίες.

Υπενθυμίζουμε ότι η JDI παρουσίασε πρόσφατα την Full Active οθόνη της, με μέγεθος 6 ίντσες, ανάλυση 1,080 x 2,160 pixels και θα προσφέρει εξαιρετική απόκριση ακόμα και κάτω από εντατικές συνθήκες χρήσης. Υιοθετεί την τεχνολογία Pixel Eyes 2ης  γενιάς, η οποία προσφέρει έντονη απεικόνιση του μαύρου, δυνατότητα χρήσης ακόμα και με βρεγμένα χέρια – κάτι που θα φανεί χρήσιμο στις εταιρίες οι οποίες εφοδιάζουν πλέον τις συσκευές τους με IP68 πιστοποίηση για αντοχή στο νερό, την θάλασσα κλπ.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com