Το Xiaomi Redmi Pro 2 τελικά θα κυκλοφορήσει 18:9 LCD οθόνη.

Μοίρασε την γνώση...

σας είχαμε γράψει πριν περίπου 2 εβδομάδες για το Xiaomi Redmi Pro 2, που παρουσιάστηκε για ελάχιστον χρόνο στο επίσημο site της Xiaomi και μετά εξαφανίστηκε. Τώρα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία που δείχνει το Redmi Pro 2 με αναλογία οθόνης 18:9!

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε εμφανίστηκε στο Twitter από τον πολύ γνωστό insider, Mmddj_china. Το Redmi Pro 2 θεωρείται το καλύτερο μέχρι στιγμής από χαρακτηριστικά στην σειρά Redmi. Εφοδιασμένο με τον δεκαπύρηνο επεξεργαστή Helio X25 Deca, παρότι το Redmi Pro χρησιμοποιεί OLED οθόνη, η διαρροή αναφέρει την ύπαρξη LCD οθόνης. Για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 660 όπως και το OPPO R11, ενώ για μπαταρία θα είναι εφοδιασμένο με μία μπαταρία 4100mAh. Στο πίσω μέρος θα βρούμε διπλή κάμερα των 16MP, ενώ οι διαστάσεις της οθόνης είναι 5.5 ίντσες 1080P OLED or LCD screen.


Το θέμα είναι ότι η τωρινή MIUI δεν προβλέπει τέτοιου είδους αναλύσεις, οπότε ίσως με την εμφάνιση της MIUI 9 που την περιμένουμε τον άλλο μήνα, να δούμε καινούργιες επιλογές στις ρυθμίσεις της οθόνης. Ίσως το Redmi Pro 2 να έρχεται με τις νέες ρυθμίσεις της MIUI 9. Επίσης μένει ακόμα εάν θα πουλιέται στην τιμή που ξέραμε, δηλαδή 1199 yuan ή αλλιώς $200?

Πάντως εάν δεν θέλετε να περιμένετε, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε το Xiaomi Redmi Pro στην καλύτερη τιμή και βάση το kimovil, στο Banggood, απ’ όπου με χρήση σαν τρόπο αποστολής τον Priority Direct Mail, έρχεται με τριγωνική αποστολή, όπως αναφέρουν στο site τους.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com