Φήμες θέλουν το Galaxy Note 8 να έρχεται με διπλά ηχεία stereo!

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε μιλήσει κάμποσες φορές για το Samsung Galaxy Note 8, καθότι έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες, αφού το θέλουν να έρχεται σύντομα για να καλύψει το κενό που δημιούργησε το 7. Βέβαια παρόλο που ξέρουμε ότι δεν θ’ αργήσει να έρθει, δεν έχουμε και τόσες πολλές πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της. Σήμερα όμως μάθαμε κάποια καινούργια στοιχεία που θα τα μοιραστούμε μαζί σας.

Κυκλοφόρησε ένα σχέδιο του Samsung Galaxy Note 8, που τουλάχιστον έτσι λέγεται, που στα σχέδια του φαίνεται το κινητό να έχει ίσως να έχει διπλά ηχεία. Ουσιαστικά στα σχεδιαγράμματα, φαίνεται να υπάρχει ένα ηχείο κλασσικά στο κάτω μέρος του κινητού και άλλο ένα στο πάνω μέρος. Εάν ισχύει αυτό, θεωρητικά τα ηχεία θα είναι σαν στέρεο και θα προσφέρει στον χρήστη βελτιωμένη εμπειρία ήχου.

Διαφήμιση

Το άλλο που φαίνεται από τις φωτογραφίες και επιβεβαιώνεται, είναι ότι και το Samsung Galaxy Note 8 θ’ ακολουθήσει την μόδα της εποχής με την διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, που σας το έχουμε ξαναπεί και άλλη φορά στο παρελθόν. Βέβαια ενώ περιμέναμε ότι το Note 8 θα ήταν το πρώτο κινητό της εταιρείας που θα είχε την διπλή κάμερα, τα πρωτεία φαίνεται θα πάρει το Samsung Galaxy C10.

Google news

Το άλλο που μπορούμε να καταλάβουμε από τα σχέδια, είναι ότι ο σαρωτής των δαχτυλικών αποτυπωμάτων, δεν θα ενσωματωθεί με την οθόνη, αφού φαίνεται να είναι κάτω από την διπλή πίσω κάμερα.  Επίσης βλέπουμε την γνωστή θέση του S-Pen και μία USB-Type C θύρα, ενώ απουσιάζει πλήρως η 3.5mm θύρα για τ’ ακουστικά.

Dresslily WW AliExpress WW

Βέβαια όπως είπαμε στην αρχή, τα σχέδια αυτά υποτίθεται ότι είναι του Samsung Galaxy Note 8, χωρίς κανένας και τίποτα να το επιβεβαιώνει επίσημα αυτό. Οπότε εν αναμονή να δούμε τι τελικά ισχύει.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram