20 εκ. συσκευές θα διανείμει η Xiaomi στο 2ο τρίμηνο του 2017, αναφέρει η εταιρεία!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με πληροφορίες έγκυρου γνώστη των γραμμών παραγωγής στην Κίνα, η Xiaomi τα πάει αρκετά καλά κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου τριμήνου του 2017, με σημαντική αύξηση πωλήσεων σε σχέση με το προηγούμενο.

Ο Kevin King, αναφέρει οτι ήδη η εταιρία σκοπεύει να διαθέσει πάνω από 20 εκατομμύρια συσκευές στην αγορά, σε αντίθεση με το προηγούμενο τρίμηνο που είχε καταφέρει να αποστείλει περίπου 13 εκατομμύρια φορτία συσκευών. Σύμφωνα με τον αναλυτή, σημαντική ώθηση στις πωλήσεις της Xiaomi έπαιξε αυτό το τρίμηνο η αγορά της Ινδίας και οι εντυπωσιακές πωλήσεις των Redmi μοντέλων εκεί, σε συνδυασμό όμως με την επίσημη διάθεση του πανίσχυρου Xiaomi Mi 6 στην εγχώρια αγορά.

Διαφήμιση

Ο αναλυτής προσθέτει οτι τα πράγματα δείχνουν ακόμα καλύτερα για την εταιρία, αφού οι πωλήσεις (και οι αποστολές) συσκευών θα αυξηθούν σημαντικά μέχρι το τέλος του έτους, αφού αναμένονται νέες ανακοινώσεις ακόμα πιο εντυπωσιακών συσκευών, όπως τα Mi Note 2, Mi MIX 2 και του Xiaomi Mi 6 Plus.

Google news

Πηγή

Cafago WW Cubot WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram