Έχασε την πρωτιά σε views το Gangnam Style του Psy στο Youtube!

Μοίρασε την γνώση...

Όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το Gangnam Style είχε δημιουργηθεί μία απίστευτη φρενίτιδα με αυτό το τραγούδι. Όλοι τότε χόρευαν και τραγουδούσαν το Gangnam Style. Μάλιστα επειδή έγινε το πρώτο που ξεπέρασε το 1 δις views, το Youtube αναγκάστηκε να ξαναγράψει τον κώδικα που έδειχνε τα νούμερα, γιατί δεν φαίνονταν σωστά! Ο καιρός όμως πέρασε και αυτή την στιγμή έχουμε άλλο τραγούδι στην πρώτη θέση!

Το τραγούδι που αυτή την στιγμή έχει καταφέρει να ξεπεράσει το Gangnam Style είναι το “See You Again” των Wiz Khalifa και Charlie Puth. Την στιγμή αυτή που γράφεται αυτό το νέο, το Youtube μας λέει ότι το έχουν δει 2.9 δις φορές, ενώ το Gagnam Style έχει μείνει στα 2.8 δις! Ένα πραγματικό εντυπωσιακό νούμερο, από ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που συνδέθηκε με την τελευταία ταινία του αδικοχαμένου Paul Walker. Το τραγούδι ακούγεται στην ταινία Fast & Furious και ήταν και ταυτόχρονα το αποχαιρετιστήριο κομμάτι της παρέας στον αδικοχαμένο ηθοποιό. Βέβαια αυτή την στιγμή έχει ένα μεγάλο αντίπαλο, το τραγούδι Despacito, αφού σε μόλις 6 μήνες έχει 2.5 δις θεάσεις. Μένει να δούμε τι θα γίνει. Ας θυμηθούμε όμως τα τραγούδια…

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com