Αγοράστε στις καλύτερες τιμές από το Amazon Store του Dodocool

Μοίρασε την γνώση...

Στην προσπάθεια μου να σας βρω και άλλα κουπόνια και άλλες προσφορές, που μου ζητάτε οι περισσότεροι στα σχόλια του διαγωνισμού, έπεσα πάνω σ’ ένα σχετικά καινούργιο κινέζικο κατάστημα το Dodocool. Αυτό που μου άρεσε σε αυτό το μαγαζί είναι ότι πουλάει κυρίως μέσω του Amazo Store που έχει! Αυτό σημαίνει ότι διαλέγοντας Ευρωπαϊκό κατάστημα, έχετε αποφύγει σίγουρα το τελωνείο! Επίσης στην προσπάθεια του να γίνει γνωστό, ξεκινάει μία μεγάλη σειρά από φοβερές προσφορές, που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Όπως βλέπετε, το Dodocool μπορείτε να βρείτε το διαδικτυακό του κατάστημα στο Amazon σε πάρα πολλές χώρες!

Έτσι εάν είστε σε κάποια από αυτές τις χώρες μπορείτε να διαλέξετε κάτι και να το αποκτήσετε εύκολα. Το Dodocool είναι ένα πολύ γνωστό μαγαζί στο Amazon και οι προσφορές που δίνει σε πάνω από 60 δικά τους προϊόντα είναι λόγω της εορτής του Prime Day που έχει το Amazon.

Σε όλα του τα καταστήματα έχει πολλές προσφορές όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω.

Έτσι στις ΗΠΑ έχει το DA84 Mini ασύρματο ηχείο με Selfie για US$10.00, το DC30 7-in-1 USB-C Hub, το DA108 Hi-Res 24-bit In-ear Sport Stereo ακουστικά και τα DA109 μαγνητικά ασύρματα ακουστικά.

Αντιστοίχως έχει επίσης πάρα πολύ καλές προσφορές στα καταστήματα της σε Καναδά, Γαλλία, UK, Ιαπωνία και Ισπανία!

Εμάς προσωπικά Ελλάδα μας ενδιαφέρει το Γερμανικό μαγαζί του Dodocool, αφού είναι το μόνο που στέλνει τα προϊόντα του εδώ στην Ελλάδα μας! Στο γερμανικό μαγαζί θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από USB 3.0 Hub, ασύρματους AC1200 Dual Band USB 3.0 αντάπτορες, ακουστικά, φορτιστές αυτοκινήτου, δυνατά ηλιακά φώτα, πολύ αξιόπιστα power bank, καλώδια για αστραπιαία μεταφορά δεδομένων και για να φορτίζετε τις συσκευές σας, ασύρματους αναμεταδότες και λήπτες, μετατροπείς usb σε 3.5mm audio jack, αναμεταδότες WiFi και άλλα πολλά ν’ ανακαλύψετε!

Ενδεικτικά δείτε μερικές από τις προσφορές…

Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρείτε θα πάρετε. Και μην ξεχνάτε ότι αγοράζετε από Amazon Store, οπότε δεν υπάρχει φόβο τελωνείου!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com