Ανακοινώθηκε επίσημα το LG Q8 με 5.2″ οθόνη και τιμή 599€!

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες από τότε που μας ανακοίνωσε η LG τα μοντέλα της σειρά Q, τα LG Q6, Q6a και Q6+. Σήμερα η εταιρεία μα είχε άλλη μία έκπληξη, αφού ανακοίνωσε άλλο ένα μοντέλο, το LG Q8.

Το LG Q8 δεν θα έχει Full Vision οθόνη όπως είδαμε ότι το G6 έχει, οπότε θα μπορούσε να πει κάποιος ότι κοιτάμε ένα mini LG V20 με τιμή 599 ευρώ (unlocked). To LG Q8 ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει με Android 7.0 Nougat. Το LG Q8 έχει δευτερεύουσα οθόνη στην επάνω πλευρά, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα notifications χωρίς να χρειάζεται να ανοίγει η κύρια οθόνη. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να κάνετε οικονομία στην μπαταρία σας και να σας κρατήσει περισσότερο.

Το LG Q8 έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών και ανάλυση 1440×2560 pixels. Θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ενώ θα διαθέτει και πιστοποίηση IP68, που σημαίνει ότι θα έχει αντοχή σε νερό και σκόνη. Μάλιστα θα μπορείτε να το βάλετε κάτω από 1.5 μέτρο νερού για 30 λεπτά. Στο πίσω μέρος του κινητού θα βρείτε τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ακολουθεί την μόδα της διπλής πίσω κύριας κάμερας, αφού διαθέτει δύο των 13 και 8 Megapixel αντίστοιχα, για wide-angle εικόνες και 4K video recording. Η μπροστινή κάμερα έχει 5 Megapixel ανάλυση.

Για επεξεργαστή θα διαθέτει τον Snapdragon 820, ενώ στον ήχο με την βοήθεια του Hi-Fi DAC (digital to analog converter) θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πραγματικά ανώτερη ποιότητα ήχου. Το σύστημα βοηθιέται από τα 4GB RAM και 32GB εσωτερικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί. Το κινητό ζυγίζει 146 γραμμάρια, ενώ έχει διαστάσεις 149 × 71.9 × 8 mm. και ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα