Αποκτήστε με έκπτωση Έξυπνες συσκευές για ένα Έξυπνο Σπίτι χάρις το κουπόνι μας!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω και άλλες προσφορές….αποκτήστε έξυπνες συσκευές για ένα έξυπνο σπίτι με έκπτωση χάρις το εκπτωτικό κουπόνι που σας βρήκα!Η αλήθεια είναι ότι η ύπαρξη του Smart Home έχει αρχίσει να ωριμάζει και να επεκτείνετε σε όλες τις εταιρείες τελευταία. Το να έχεις κάποιες συσκευές, που να είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους και να μπορείτε να τις διαχειρίζεστε και εξ αποστάσεως, είναι η εικόνα του σπιτιού του μέλλοντος. Βλέποντας αυτή την κίνηση των εταιρειών, σας βρήκα μία φοβερή προσφορά σε διάφορα τέτοια εξαρτήματα που τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε με έκπτωση έως και 7% με το εκπτωτικό κουπόνι που βρήκα στο Banggood!

Τώρα έχετε την δυνατότητα να βρείτε σε φοβερές τιμές κάμερες παρακολούθησης του παιδιού σας, κάτι πολύ χρήσιμο φυσικά εάν έχετε μωρό ή γενικώς θέλετε να ξέρετε τι γίνεται με το παιδί σας.

Διαφήμιση

Εάν πάλι θέλετε να μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας, αλλά χωρίς να φαίνεται αυτό, με την χρήση κρυφών καμερών, το Banggood μας έχει μερικές επιλογές που σίγουρα θα σας αρέσουν και θα εντυπωσιαστείτε!

Google news

Βέβαια χάρις την τεχνολογία μπορούμε πια να παρακολουθούμε και άλλα πράγματα στο σπίτι μας, ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Μπορείτε έτσι να παρακολουθείτε κάπου το επίπεδο του νερού μην ξεχειλίσει, ανιχνευτή καπνού, έξυπνα ασύρματα κουδούνια και πολλά άλλα για να δείτε και να διαλέξετε!

AliExpress WW Zaful WW

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram