Αποκτήστε με 10% έκπτωση χάρις τον εκπτωτικό μας κωδικό, Xiaomi προϊόντα από το Banggood!

Μοίρασε την γνώση...

Το Banggood είναι ένα γνωστό και έμπιστο μαγαζί που μάλιστα έχει την δυνατότητα αποστολής των προϊόντων που παραγγέλνετε μέσω τριγωνικής αποστολής. Χάρις στον εκπτωτικό κωδικό που σας βρήκα, μέχρι και τις 30 Ιουλίου θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε με 10% έκπτωση διάφορα Xiaomi προϊόντα από το Banggood.Η Xiaomi είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες, με πάρα πολλά gadget, εκτός τα πολύ καλά κινητά που έχει. Το Banggood μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, δίνει την δυνατότητα να τα αποκτήσετε με έκπτωση 10% χάρις ένα εκπτωτικό κωδικό που σας βρήκα.

Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε αντικείμενα για το σπίτι, μέσα από την σειρά Xiaomi Smart Home.

Διαφήμιση

Δεν βγάζει όμως μόνο αυτά η Xiaomi. Η εταιρεία έχει κάμποσα ακόμα προϊόντα για το σπίτι, χωρίς να είναι smart, αλλά που θα διευκολύνουν την ζωή σας.

Google news

ή όπως αυτά εδώ που ανήκουν πάλι στην σειρά Xiaomi Home και δεν είναι “έξυπνα”

Zaful WW Atlas VPN

Το Banggood όμως μας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουμε και κάποια άλλα χρήσιμα προϊόντα για το σπίτι, με το ίδιο κουπονάκι, ώστε να μπορέσουμε να τα αγοράσουμε πιο εύκολα.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram