Αποκτήστε με 16% έκπτωση σε ειδικό promotion το BlitzWolf BW-BS3 Versatile 3 in 1 Bluetooth Mini Selfie Stick που γίνεται και τρίποδο!

Μοίρασε την γνώση...

Τώρα το καλοκαίρι ένα selfie stick είναι σίγουρα απαραίτητο στα ταξίδια σας, αφού θα σας βοηθήσει να πάρετε εντυπωσιακές λήψεις. Δεν θα ήταν καλύτερο να γίνεται και τρίποδο, ώστε να το στερεώνεται κάπου και να το ελέγχετε από μακρυά μέσω ΒΤ? Εδώ έρχεται η BlitzWolf με το BlitzWolf BW-BS3, ένα 3 σε 1 selfie stick.

Το BlitzWolf BW-BS3 3 σε 1 selfie stick είναι ένα 3 σε 1 selfie stick, καθότι είναι μίνι τρίποδο, σελφοκόνταρο και μπορεί να πάρει και tablet. Διαθέτει την δυνατότητα να το ελέγχετε και κατ’ επέκταση την συσκευή που είναι συνδεδεμένη πάνω του, από μακρυά, μέσω του ΒΤ τηλεχειριστηρίου. Το τηλεχειριστήριο έρχεται με επαναφορτιζόμενη 65mAh μπαταρία, που φτάνει για να πάρετε 50000 selfies!!!

Το πάνω μέρος του BlitzWolf BW-BS3 έχει την δυνατότητα περιστροφής κατά 360 μοίρες ώστε να πάρετε την τέλεια λήψη. Η δαγκάνα που έχει, έχει δυνατότητα περιστροφής κατά 270 μοίρες. Το BlitzWolf BW-BS3 μπορεί να χειριστεί συσκευές με διαστάσεις από 3.6 ίντσες μέχρι και 6 ίντσες χωρίς πρόβλημα. Υπόψιν για να τραβήξετε εξ αποστάσεως τις φωτογραφίες, δεν χρειάζεστε κάποια ειδική εφαρμογή να εγκαταστήσετε.

Το BlitzWolf BW-BS3 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο και λάστιχο, ώστε να είναι ελαφρύ, να κουβαλιέται εύκολα και να μένει σταθερό στα χέρια σας. Επίσης, στα ποδαράκια του τρίποδου έχει επένδυση από λάστιχο, ώστε να μην γλιστράει και να μένει σταθερό όπου θέλετε εσείς. Το βάρος του είναι μόλις 150γρ, σε πλήρη επέκταση φτάνει τα 600mm, ενώ κανονικά οι διαστάσεις του είναι 46 x 195.5 x 27mm. Η BlitzWolf μάλιστα, επειδή είναι σίγουρη για την ποιότητα του BW-BS3, δίνει 18 μήνες εγγύηση!

Το BlitzWolf BW-BS3 3 σε 1 selfie stick είναι πράγματι ένα πολύ χρήσιμο σελφοκόνταρο όπως τα λένε στα ελληνικά, καθώς μπορεί να κάνει πολλά και διάφορα πράγματα.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com