Αποκτήστε με 20% έκπτωση με το κουπόνι μας την Xiaomi MiJia 1080P, με νυχτερινή όραση, 2.4Ghz/5.8Ghz κάμερα.

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω άλλη μία προσφορά που βρήκα στο Banggood. Με το κουπόνι που σας βρήκα, θα μπορείτε να αποκτήσετε με 20% έκπτωση την Xiaomi MiJia 1080P, με νυχτερινή όραση, 2.4Ghz/5.8Ghz κάμερα.Η Xiaomi MiJia 1080P είναι μία από τις τελευταίες κάμερες της σειράς, της Xiaomi που βγαίνουν από την Mija, εταιρεία που συνεργάζεται με την Xiaomi. Η κάμερα έρχεται με την κωδική ονομασία SXJ01ZM. Έχει δυνατότητα λήψης σε ποιότητα 1080P, ενώ η γωνία λήψης είναι 130°. Έχει την δυνατότητα για νυχτερινή λήψη με πολύ μεγάλη ευκρίνεια σε μία απόσταση 10 μέτρα περίπου.

Η συγκεκριμένη κάμερα μπορεί να συνδεθεί και στα 2.4GHz αλλά και στα 5GHz, που δεν μπορούν τα περισσότερα μοντέλα των αξεσουάρ της Xiaomi. Η κάμερα είναι ανάλαφρη, αφού ζυγίζει μόλις 128g. Η κάμερα διαθέτει μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα άτομα που βλέπετε εκείνη την στιγμή μπροστά σας στη κάμερα. Στην κάμερα μπορείτε να τοποθετείσετε Micro Sd κάρτα μέχρι και 64GB, όπου αποθηκεύονται τα βίντεο ασφαλείας που τραβάει.


Η κάμερα συνεργάζεται είτε με την εφαρμογή Xiaomi Mi Smart Home, είτε με την δικιά της εφαρμογή την Yi Home.

Η κάμερα μπορεί να μην χαρακτηρίζετε από την Xiaomi σαν κάμερα συναγερμός, αλλά εφόσον χρησιμοποιηθεί μέσα στο σπίτι, σίγουρα παρέχει ασφάλεια, ειδικότερα εάν συνδυαστεί και με το Security Mi Home της Xiaomi. Την κάμερα την βρήκα στο Banggood που με το κουπονάκι που σας δίνω, η τελική τιμή μειώνεται κατά 20%!Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com