Αποκτήστε τον πολυφορτιστή της Chuwi, W100 που υποστηρίζει και QC 3.0! Δείτε παρουσίαση με φωτογραφίες και βίντεο

Μοίρασε την γνώση...

Πρόσφατα απέκτησα μία από τις ναυαρχίδες της Xiaomi, το Mi5S Plus. Το κινητό αυτό υποστηρίζει φόρτιση Quick Charge 3.0. Μάλιστα ο φορτιστή του είναι με αυτό το χαρακτηριστικό. Εάν όμως θέλουμε να έχουμε άλλον ένα παρόμοιο στη δουλειά μας πχ ή κάπου αλλού, τι κάνουμε? Για τον λόγο αυτό έψαξα και βρήκα και πήρα τον Chuwi Hi-Dock, που διαθέτει 3 x USB 2.0 θύρες και 1 x USB 3.0 που υποστηρίζει και QC 3.0!Το Chuwi Hi-Dock W100, μου ήρθε με συστημένο ταχυδρομείο από Κίνα. σε μόλις 14 ημέρες έχω να πω! Ανοίγοντας την συσκευασία, μέσα υπήρχε ένα άσπρο χρώματος κουτί, πολυτελείας, που ήταν πακεταρισμένο με λεπτή, διάφανη ζελατίνα. Στο πάνω μέρος του κουτιού υπήρχε η εικόνα του W100, ενώ στο κάτω μέρος υπήρχαν πληροφορίες για διάφορα τεχνικά στοιχεία.

Αφού βγάλουμε την ζελατίνα και ανοίξουμε το κουτί, μέσα θα βρούμε το Hi-Dock W100 και ένα κουτί ακόμα.

Το Chuwi Hi-Dock W100, είναι ένα μικρό, συμπαγές, πολύ ελαφρύ κουτάκι ουσιαστικά και αυτό λόγο ότι οι διαστάσεις του είναι 81 x 81 x 28mm, ενώ ζυγίζει μόλις 147γρ. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό και είναι στο λευκό χρώμα. Θα παρατηρήσετε σίγουρα ότι έχει 4 προστατευτικά καπάκια, που υπάρχουν για να προστατεύουν τις θύρες από σκόνη και νερό. Επίσης ανοίγοντας τα καπάκια αυτά, μπορείτε να τοποθετήσετε επάνω τους την συσκευή σας, ώστε να φορτίσει χωρίς να είναι χύμα πεταμένη κάτω. Όπως βλέπετε και από τον χρωματισμό των θυρών, το Chuwi Hi-Deck W100 διαθέτει 3 x USB 2.0 και 1  x USB 3.0 που υποστηρίζει και Quick Charging 3.0.

Στο δεύτερο κουτάκι που βρίσκεται στη συσκευασία, θα βρείτε το καλώδιο που συνδέετε το USB πολύπριζο με το ρεύμα, ενώ διαθέτει και EU βύσμα, άρα δεν θέλετε μετατροπέα! Επίσης μέσα θα βρείτε ένα εγχειρίδιο στα αγγλικά και στα κινέζικα, όπως και δύο χαρτάκια ότι έχει περάσει τους απαιτούμενους ελέγχους.

Τώρα, όσοι έχετε κινητό που υποστηρίζει QC 3.0, σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι άλλο εικονίδιο φόρτισης έχει εάν είναι συνδεδεμένο με συσκευή που υποστηρίζει το QC 3.0 και άλλο εάν είναι κάποια απλή συσκευή. Έτσι στην απλή συσκευή, τουλάχιστον σε μένα, βλέπω ένα απλό κεραυνό, εάν συνδεθεί με τον φορτιστή του το Xiaomi Mi5S Plus που έχω και που υποστηρίζει QC 3.0, τον ίδιο κεραυνό τον βλέπω κυκλωμένο. Τα ίδια ακριβώς βλέπετε και στο βίντεο που ακολουθεί, όπου εκτός από το unboxing, θα το δείτε σε λειτουργία και πως αντιδράει το Mi5S Plus σε κάθε θύρα του.

Όπως βλέπετε το Chuwi Hi-Dock W 100, είναι μία πραγματικά σωτήρια εναλλακτική λύση στην αναζήτηση πολύμπριζου USB, που να υποστηρίζει και QC 3.0! Για να μάθετε εάν θέλετε περισσότερα πράγματα, μπορείτε να επισκεφτείτε στο site της Chuwi την σχετική σελίδα. Εάν θέλετε να το αποκτήσετε, το πουλάει και η ίδια η Chuwi στο μαγαζί της στο Amazon, που δυστυχώς όμως δεν στέλνει Ελλάδα. Για όσους μένουν εκτός Ελλάδος, ας δοκιμάσουν. Εναλλακτικά, υπάρχει στο Alixpress στα 19.99$, στο Banggood στα 22.99$ και στο Gearbest στα 21.89$


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com