Αποκτήστε το DJI Spark Mini με το κουπόνι μας σε τιμή κάτω από τα 430€!

Μοίρασε την γνώση...

Σας είχω γράψει και άλλη φορά για το DJI Spark Mini, μία οικονομική έκδοση του DJI Maverik, που ουσιαστικά δεν του λείπει τίποτα σαν χαρακτηριστικά παρά μόνο μπόι. Την προηγούμενη φορά το είχα βρει σε πολύ καλή τιμή, τώρα το βρήκα σε ακόμα καλύτερη! Έτσι στο Zapals και με το κουπονάκι που θα σας δώσω, η τελική τιμή πέφτει κάτω από τα 430€!

Στο DJI Spark συναντάμε έξυπνες λειτουργίες όπως τα Active Track (όπου λοκάρει σε ένα αντικείμενο και το ακολουθεί) και TapFly (όπου μπορεί να πετάξει προς ένα συγκεκριμένο σημείο αποφεύγοντας εμπόδια στη διαδρομή), τα οποία έχουμε δει στο premium Phantom 4, ενώ είναι το πρώτο drone που σας επιτρέπει να το κατευθύνετε είτε μέσω χειρονομιών (gestures) ή βέβαια και χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Η μπαταρία του αντέχει για 16 λεπτά με μία απλή φόρτιση.


Η κάμερα του υποστηρίζεται από σταθεροποιητή 2 αξόνων και μπορεί να συλλάβει video 1080p και εικόνες ανάλυσης 12MP. Ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται QuickShot Intelligent Flight Mode επιτρέπει στο drone να τραβήξει υλικό δέκα δευτερολέπτων που μπορείτε να μοιραστείτε άμεσα στα social media.

Το DJI Spark έχει ενσωματωμένους αισθητήρες που του επιτρέπουν να αποφεύγει τα εμπόδια, με την ανώτατη ταχύτητα του να φτάνει τα 50 χλμ την ώρα.


Θα είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα: Alpine White, Sky Blue, Meadow Green, Lava Red, και Sunrise Yellow, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου. Να σημειώσουμε ότι θα πωλείται και σε πακέτο που περιλαμβάνει charging hub, “προφυλακτήρες” για τους έλικες του, επιπλέον μπαταρία, ξεχωριστό remote control και πολλά περισσότερα, με επιπλέον κόστος 200 δολάρια.

Όπως βλέπετε και μόνοι σας, το DJI Spark δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον μεγάλο του αδερφό Mavik. Οπότε εάν ψάχνετε για να πάρετε κάποιο καλό drone, χωρίς να διαθέσετε μία περιουσία, πιστεύω τώρα είναι η ευκαιρία να το αποκτήσετε!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com